0 oy
942 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar şimdi şöyle ki benim oğlum çok aşırı hareketli sıkılgan hayırda laftan anlamayan bir çocuk 2 yaş 5 aylık bu arada ben burda bu konuda çok yakindim sizden yardım istedim bilen bilir çok post açtım bu konuda ..ve oğlum düzelmiyor anlatmakla olmaz gormeniz lazım ve ben arastridim ettim bu konuda geçen gün dışarda gene beni hiç tinlamiyor arabalara koşturuyor falan bende eve çıkardım saçımı basimi yola yola neyse bir karar aldım ve ağladı ağladı hiç bakmadım umursamadım işimi yaptım ki baktım sonra ke di kendine uyumuş yani demem o ki kural koydum bundna sonra dışarda elimi tutmazsa eve gideriz sana hiç oyuncak almam falan diyorum sürekli uyarıyorum kural koyiyorim yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çocuk ta duzelme var benim lafımı dinlemeye başladı biraz ama beni eskisi gibi sevmez diye korkuyorum ya bilmiyorum nefret edip uzaklaşır mi benden sizce ?? :(

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
canim anlamadim herkes cok erken kural icin demis ama cocuk dogunca bile kurallarla yasiyorum yok 2 saatte bir emecek yok su olacak hu olacak diye.. kurallar bana gore dogar dogmaz konmaya baslanmali ki cocuk o sekilde buyusun ve kurali kural oldugu icin degilde yasami kolaylasmasi icin uygulasin.. bana gore yaptigin dogru canim. sadece aglamasina musade et ama bir yere kapatma yaninda ol mesela bekle sakinlesmesini gibi seni yaninda bilsin ama onun da olmayacagini bilsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 688 göst.
0 oy
53 cevap 2,116 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kuckprensesn.annsi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,120 cevap

332,143 kullanıcı

...