Kızlar şimdi şöyle ki benim oğlum çok aşırı hareketli sıkılgan hayırda laftan anlamayan bir çocuk 2 yaş 5 aylık bu arada ben burda bu konuda çok yakindim sizden yardım istedim bilen bilir çok post açtım bu konuda ..ve oğlum düzelmiyor anlatmakla olmaz gormeniz lazım ve ben arastridim ettim bu konuda geçen gün dışarda gene beni hiç tinlamiyor arabalara koşturuyor falan bende eve çıkardım saçımı basimi yola yola neyse bir karar aldım ve ağladı ağladı hiç bakmadım umursamadım işimi yaptım ki baktım sonra ke di kendine uyumuş yani demem o ki kural koydum bundna sonra dışarda elimi tutmazsa eve gideriz sana hiç oyuncak almam falan diyorum sürekli uyarıyorum kural koyiyorim yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çocuk ta duzelme var benim lafımı dinlemeye başladı biraz ama beni eskisi gibi sevmez diye korkuyorum ya bilmiyorum nefret edip uzaklaşır mi benden sizce ??
Kimse neden yorum yapmıyor ?
Canim sende cok haklisin bu 2 yas sendromu cok beter bisey bende yaşıyorum şuan küçük seyler icin ağlarsa bende senim dediğin gibi yapiyorum bazen eger cok gerginse o an konuyu degistirmeye çalışıyorum aa bundan mi istiyorsun hangisinden yapalım bumu yiyelim gibisinden oyle biraz gönlü oluyor yokss bende zorlanıyorum sen onun biricik annesisin o senden kopmaz annesi hic öyle düşünme
Agladigi zaman sakinlestirmezsen kendi haline birakirsan anne cocuk bağını zedeleyebilirsin sevgisini bilemem ama senden korkarak buyur kaş yapim derken göz cikarabilirsin canm
1,486,252 soru
24,298,521 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın