0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım üniversite sınavına girecek anlıyorum stresli ama hergun hergun de anneye cemkirilmez ki

8 Cevaplar

+2 oy
(8,060 puan) tarafından
Bende ne sınavlara girdim ne ergenliklerden geçtim de annemi üzmedim şimdikiler şımarık 
(237 puan) tarafından
Aynen +++++++
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Alttan al kuzum bosver bak demissin stresli diye guzellikle uyar
tarafından
Ya zaten üstüne varmiyorum ama hamileyim sabahtir sancım var insan bu kadar mı anlayışsız olur ya
0 oy
tarafından
Bizde ergen olduk cnm ama annemize de çemkirmedik bence kızın abartıyor fazlasıyla hemde 
tarafından
O hep mutsuz kendi mutsuzluğu çevreye sıçrıyor
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Biraz bizden kaynaklanıyor  sanırım  yaaa... cagdas anlayışlı  her seyiyle arkadas gibi olalim evlatlarımızla derken onalr da anne arkadaş  ayrımını  yapamiyorlar . Hatta arkadasinda atamadığı  stresi de sende atıyor.  Allah kolaylik versin anlayışlı  olmaya çalış  tabiki ama yine de saygı sınırlarını  aştirma. Bilsin yerini... ben de ergen oldum ben de sinavlara hazirlandim amane yasarsam da kendi icimde yasadim baska yerlere yonlendirdim stresimi baska sekillerde kafa dağıttım. 
tarafından
Tam yaraya parmak basmışsin canım annemseindrn yuzleniyor
(4,640 puan) tarafından
Valla kucuk küçüklüğünü  bilecek büyük  büyüklüğünü.  Yok öyle  stresteyim diye saygısızlık  cemkirme... sen de insansin... konuş  adam.akilli sende yarattığı  hüznü  mutsuzluğu  anlat.  Kizim kalbimi kiriyorsun de... duracagi yeri bilsin.
tarafından
Dün konuştum düzeldi bugün gene aynı
(15,026 puan) tarafından
Ay buna da yorum yapam mı kızlar hata burada işte o çocuğun zaten arkadaşı var anne baba lazım ona sınırları bizim koymamız lazım tabi evladım minik zaman ne gösterir bilemem ama ben arkadaş olma tarafında değilim galiba
(4,640 puan) tarafından
Ben de onu  diyorum  bacım. Evlat evlatligini anne anneligini bilecek. Herkes sınırını  koyacak.
0 oy
tarafından
Bende tahammül edemez çemkirirdim bazen, evet çok yanlış, hele hele Astsubaylık mülakatına gideceğim zaman çok stresli ve sinirliydim yapabilecek miyim diye alttan al annesi, çünkü benim üstümde beklentiler çok yüksekti ondan öyle olmuştum korkuyordum 
tarafından
Aynen canım ne yapalım düzelir inşallah
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Küs konuşma anlasın değerini
0 oy
(15,026 puan) tarafından
Bi ben ergen olamadım anasını satam. 37 numero terlik beklerdi totoya :) şimdikiler ergenizin arkasına sığınıyor canım. 
tarafından
Hiç dovmedim baskıcı da değilim kimseyle koyaslamam ama bazen bakıyorum da otariter annelerin çocuklarına hiç saygısızlık yok
(15,026 puan) tarafından
Bizimki de dövmezdi ama ben korkardım hala çekinirim annemi üzmekten ben canım evliyim ama onay isterim ondan da. Terlik olayı da işin esprisi. Fakat annem otoriter bir kadındı. Hem sevgisini hem korkusunu hissederdik üçümüz de
0 oy
tarafından
Şimdikiler çok degişik ben hayatımda ergenlik diye bişey geçirmedim ne biçim bişey olduğunu bilmiyor dum şimdikiler bunun bilincinde olduğu için anne babaya yükleniyor... Kardeşim inanilmaz korelilerin afişi dolu odasında değişikler 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 480 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,122 göst.
5 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sare (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,314 göst.
0 oy
9 cevap 1,235 göst.
23 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Nur (59 puan) tarafından soruldu