0 oy
1,859 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Kızlar bizim çöpleri toplayan kapıcı var ama parasını almaya 2 ayda bir gelip toplu alıyor gecen ay verememiştik parasını eşim özel şirkette çalışıyor şirket biraz sıkıntı da neyse dün maaşı yattı gelirken karpuz almış sebze almış hamileyim evde uzun zamandır hiç sebze yoktu zaten ve

mahcuptum kapıcının parası 3 aydır bekliyor diye neyse dün eşim eve geldi gece dedim ara kapıcı gelsin parasını verelim oda dedi pazar günü verelim şimdi yatıp dinlencem uykum var dedi bende tamam dedim akşam karpuz kesip yedik karpuz kabuklarını da sabah çöpe koymuştum kapıcı öğle coperi toplarken bizim karpuz kabuklarını çöp posetin de görmüş eşimi aramış hemen siz karpuz yiyecek kadar oldunuz da benim niye paramı ödemiyorsunuz diye başlamış söylemiş söylemiş yüzüne kapatmış :( keşke çöpleri koymasaydim bu gün çok üzgünüm eşimde beni aradı bana kızdı öfkesini benden cikardi :(

25 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Esim senden cikardiysa öfkesini cok afedersin sende onu arayip agzina sicican bacım ona ne ya istediğimi yerim içerim  ona mi kaldı  terbiyesiz 
(1,107 puan) tarafından
Bişey diyemedim :(
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Öfkesini senden çıkartması saçma olmus kadın suçlu burda işim aslını dinlemeden çemkirmiş. Emek veriyor para alacak tamam ama böyle de terbiyesizlik olmaz ya o karpuz sana biri vermis olsa ne yapacaktı 
0 oy
(41 puan) tarafından
Kapıcı değil apartman görevli.. i benim çöpleri alan kapıcı değil apartman görevlisi hanım efendi... Yanlış cümleler kurup insanları yermeyin. 3 aydır para vermeyip karpuz almakta bilemedim. Ben 3 gün gecikse içimi içimi yiyor kendi gelmezse bile kendim ayağına kadar gidip veriyorum garip... 
(1,107 puan) tarafından
Bende çok rahatsız oldum ama ne yapabilirim eşim geçen ay maaşı yatmadı durumu izah ettik ona zaten 3 yıllık bı merhabaligimiz var oda sağ olsun anlayış gösterdi eşim de maaşı yattı gelirken sebze ve karpuz almış akşamına da dedim ara verelim diye :( biz onu vereceğini, paraya eşya almadık   azar işiten ben oldum yine bizim burda komsular kapıcı diyor bilmiyorum ben küçümsemek için böyle bişey demiyorum alışkanlık olmus
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Bu adam hep çöp mü karıştırıyor acaba ped prezervatif attığıbı düşünsene ne iğrenç özel yok çöp didikliyo ben rahatsız olurdum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 367 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 587 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 780 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu