0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Adamın biri sabah post açmış bende aranizdayim diye dikkat edin 

20 Cevaplar

0 oy
(14,814 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Özeli açmamak lazım burada edep ille edep
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Zaten yıllardır var onlar heryerde bu herkese açık biyer admin zamanında uyardı sorularınızı ona göre sorun diye göze alarak soru soranda ne bilim yani hem adam girmiş ama kimseye hakaret etmemiş sadece evladı için bilgi almak istemiş cinayet zanlısı gibi davranmak vede hakaret etmek çok ayıp 

(1,345 puan) tarafından
Ay gülüyorum ya sadece yazık
tarafından
Rahime cnm katılıyorum sana++
tarafından
Hani anlıyorum elbette kadınlara özel biyer ancak bu şifreli yada kimlikle girilen biyer değil şayet karısının kimliğini bile kullanıp giren olabilir hani her şekilde girilir buraya dışardan hepsi görünüyo postların zaten
(12,271 puan) tarafından
Hangi nick merak ettim Rahime
tarafından
Bozok adı abinin
0 oy
tarafından
Biliyoruz canım bazen özelden de yazıyorlar şerefsizlerr
(1,324 puan) tarafından
Oha dilnaz özelden mi yazdı o berna ben berna değil ha:))))
tarafından
Puahaha he kız özelden yazmıştı erkek ne var işte takılıyoruz demişti pislik burdakilerin kocasına Allah sabır versin hepsi kaynana düşmanı demişti bide pislik demezmi ilişki candır burdaki kadınların hepsi azginn demişti baya sovmuştum adama dikkat edin o yüzden:D
(1,324 puan) tarafından
Oha la millet sapıtmış hadi üye olmadan da zaten okuyabiliyor da üye olup da mesaj atmak nedir ayrıca mesaj atmasını nerden biliyormuş en uygulamayı 1 ayda anca çözmüştüm:)))
(1,107 puan) tarafından
Belkide karısından görüyorlar :)
tarafından
Bende sormuştum utanmıyormusun kadınlar özleni paylaşıyor burda esin görse ne der demiştim eşide burdaymış ama haberi yokmuş:D bide ne var işte siz utanmıyorsunuz yaptığınız seksi yazmaya benmi utanicam demişti bende ilişki postuna yorum yaptimda görmüş öyle yazmış sapık:D
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Ay gercekten mi ya ******** niyeti neymiski
(202 puan) tarafından
Ne bilim ben dışarıdan çok takip ediyormuş
0 oy
tarafından
Tövbe yarabimm burda ne işleri var 
0 oy
tarafından

Bugüne özel degilki hep vardı 

0 oy
tarafından
Herkese açık bir platform burası tam sapıklar göre bir yer aslında girerler tabi
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Keşke olmasalar cinsiyet ayrımının yapılması gereken bir platform burası. İsmi bile anneler toplandık. Buraya kadar girmemeliler
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Uyarmaya bile gerek yok fotograf paylasimlari sacma sapan mahrem soruları bilerek paylaşıyorlar
0 oy
(16,771 puan) tarafından
Günde kaç erkek üye oluyor illa soru sorması gerekmiyor ki bu platform HERKESE ACİK bir platform ain defalarca söyledi bunu 
0 oy
tarafından
Burda erkek olduguna nasil inaniyorsunuz. Kekliyorlar iste erkegiz diye aksiyon yaratiyorlar yani erkek giriceksede burayi nerdeb bulucak hamile uygulamasimi indiricek google anne sohbet mi yazicak ? İlgisini ceken birtane kknu yok surda erkeklerin. 
0 oy
tarafından
Valla ne hakaret ettim nede başka birşey sadece kızı için faydalı olsun istiyorsa BEBEK BAKIM SAYFASINA ÜYE OLMALI, bizim bilmediğimiz milyon tane erkek vardır burda zaten Ama bu Kibarlık kullanıp Resmen Sohbet etmeye gelmiş buraya arkadaşlarda bunu anlamadı, ki kaynana postu okumaya gelmedim yazmış Taaa Osmanlı zamanında kaynana sorunları varmış yeni çıkan birşey değil
(202 puan) tarafından
Ya aynen ya bide bir sebebsiz gülme tuttu o an
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Bundan sonra yok öyle pijama terlik akımı :D
0 oy
tarafından
Burası herkese açık platform üye olmadan bile tüm soruları rahatça okuyabiliyorsun. En rahat kadın isimi ile bir erkek buraya üye olabilir.Ee bunu düsünüp ona göre davranmaları gerekir. Yatak odalarına kadar paylaşım yapmamaları lazım.
0 oy
tarafından
Yaa sadece o adammı giryor buraya bu platforma başka erkeklerde giriyor yani adam bide post sçmş bana da yer varmı diye bi çok erkek giriyr ama kendini belli etöiyor sizin postlarnızı okuyup geçiyr lütfen ön yargılı olmayn bu platformda yazdığınız hwrşey goglden çıkıyır ona göre post açılmalı yani 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Buradaki yorumları okuması için üye olması şart değil ki zaten Google dan girebilir 
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Keşke  giremese erkeklerr
0 oy
tarafından
Bir aralar bir sapık dadanmıştı hatta hesabı kapatıldı Onun Adıda Bozoktu, bu sefer kibarlıkla geldi kalmayı hak edecek gibi görünüyor bu sefer başardı
0 oy
(265 puan) tarafından

Canm tabi var. Açık bir platform. O yüzden özel sorular sorulmamalı bence. Nasıl da olsa bu bir hamilelik takibi :):angel:

0 oy
tarafından
Yıllardır o asırlardır kadına özel şeyleri kısıtlamaya bayılırlar öyle mahlukatlar zaten :)

İlgili sorular

+5 oy
8 cevap 802 göst.
+1 oy
5 cevap 450 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,118 puan) tarafından soruldu
+4 oy
26 cevap 647 göst.
+11 oy
44 cevap 1,781 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minikprensinannesi (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,277 soru

24,028,662 cevap

328,573 kullanıcı

...