0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından
Kızlar kafayı yiyeceğim artık 2 güne bir balkon yıkıyorum kızım çıksın diye kızım göremeden güvercinler mahvediyor artık çamaşıra filan da gelmeye başladılar az önce kapı pencere açtım baktım eve girmişler delireceğim CD filan denemedim kalmadı benden önceki kadın hiç kovmamış alışmışlar taşındığımdan kadından kalan balkon pisliğini sadece 2 günde temizledim. 

6 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
cd diycektimde denemissin
(579 puan) tarafından
Canım artık cdyi heryere bağladım üzerinde yatıyorlar
(1,107 puan) tarafından
Hahaah :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde kargalar mahvediyor hatta içerde kokmasın diye Balkona koydum çöpümü kapağını kapatmadım çöpü dağıtmışlar
kargali sumeyraa
tarafından
Bende aynı durumdayım baktım çöpü dağıtmışlar Mahvetmişler mecbur yıkayacam bidaha kuzum, ben ilk defa görüyorum böyle bişey
tarafından
Hahahaha en üst katta oturunca Çatıdan geliyorlar sevdoş yapacak bişey yok :D
(579 puan) tarafından
Aynen bende 5.kattayım ama dört daireden yalnız bende var :D
kat kac sumeyra
0 oy
(426 puan) tarafından
Canım ben Ankarada oturuyorum. Bir sürü güvercin var. Balkonları mahvediyordu. Bıkmıştım sürekli temizlemekten. Temizlemeyi geçtim sıcakta pis pis kokuyordu balkon artık. En son file taktırdım balkonlara iyi oldu. Ama pencere kenarlarına çare bulamadım. Sürekli konup pisliyorlar. 
(579 puan) tarafından
Canım bende Ankaradayım bizde taktırcaz ama nasıl olcak bilmiyorum
0 oy
tarafından
Benim eski evim öyleydi sorma krndi kendilerine gelmediler
(579 puan) tarafından
Öyle bir iyilik yapsalar bana keşke :)
0 oy
(1,107 puan) tarafından

Benimde var öyle geliyorlar mutfak balkonuma kombinin çıkış borusuna konup tırnakları ile gıcır gıcır ses yapıyorlar bütün sinirim zıplıyor ben bı çözüm bulamadım gördükçe kış kış liyorum:'(

(579 puan) tarafından
Ben 5 dk da bir dışarı çıkıyorum az önce balkonun köşesine yumurta bırakmışlar :(
(1,107 puan) tarafından
Seninkiler üremeye meyilli demekki :)
(579 puan) tarafından
Aynen ama yaptırmycam :)
0 oy
tarafından
Bnmde malesef balkonumda var ama benm balkonumdaki güvercinlerin hiç bi zararı yok gündüz yuvadn çıkarlar akşm gelirler çok akıllılar öyle balkonuda kirletmeler haftada 2 3 kez yıkarm kirletmedikleri için benden önce kaynanm otururdu bu evde oda derdi hiç bilmezdm güvercn var bu evde okdrki varlığı yokluğu belli etmyr
(579 puan) tarafından
Keşke öyle olsalar vallahi balkonum çok kötü durumda ya artık

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 258 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy