0 oy
597 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,285 puan) tarafından
Kizlar duru 27 aylii oldu dünden beri gündüzleri bezi çıkarıyorum sadece 1 kere lazimligq yapabildik diğer 6si çamaşırını yapti bugun tekrar çıkardım bezini ama tuvaletini tutuyor sabahtan beri ne cis ne büyük tuvaletini yapti peki bu normal mi? Bez varken şimdiye kadar büyük tuvaletini yapardi. Ne yapacağımı şaşırdım 17 gün evdeyim diye kendim ilgilenmek istiyorum 17 gunde ogrenir mi sizce? İse dönünce annem ilgilenecek tekrar da merak ediyorum 17 gunde ogrenir mi varsa tavsiyeniz öğrenmek isterim

7 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu gece bez de bağlamıyorum hadi bakalim neler olacak :D tavsiye varsa başka alabilirim 

-Reklam-
0 oy
(604 puan) tarafından
Canım tamamen çocuğa bağlı benim kızıma 2 yaşında başlamıştım hadi çise gidelim diye diye bilinç altına girmisti ama beze yapmak ona daha rahat geliyordu fazla sıkmak istemedim 2 buçuk yaşında bidaha başladım 3 günde bıraktık bezi 
(4,285 puan) tarafından
Ay darısı benim başıma valla ben ondan daha stres oldum
0 oy
(28,334 puan) tarafından
Öğrenir kuzum öğrenir 17 günde normal yapmaması tabi afallar bi çocuk ama böle öğrencek sürekli sor sürekli götür 
(4,285 puan) tarafından
Soruyorum yok diyor kac saattir yapmiyor cisini bile
(28,334 puan) tarafından
:) alışır dediğim gbi afalladı bence çocuk
(4,285 puan) tarafından
Valla sasirdim ne yapacağımı is de yapamıyorum arkami dönünce yapar diye halilari falan kaldırdım hep
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bebekler çişini ve kakasini yaparken ses çıkarken korkarlar tuvalete goturdugunuz zaman eline bir oyuncak verin ilgisi oyuncakta olsun daha rahat yapar, sevdiği birseyi lazimligin oraya bırakın çişini yapınca oyna deyin daha istekli olacaktır. Hadi bakalım kolay gelsin inşallah hemen alışır.
(4,285 puan) tarafından
Neler neler kitap okuyorum 2 tane lazimlik 1 tane klozet aparati var o da olmasa eski usul kucaklayıp kendim tutuyorum tuvalete o da yok
(2,203 puan) tarafından
Benim oglum da 18 aylık, ses geldiği zaman korkuyordu araştırdım biraz oyalayın falan diyorlardı gerçekten işe yaradı.. bizimde 4.günümüz fire vermedik henüz bakalım ne olacak  :)
(4,285 puan) tarafından
Ay insallah erkek bebekler daha geç öğrenir derler masallah ne güzel öğrenmiş oylamaya calisiyorum yok sabah 8.30 dan beri bu saate kadar cis gelmez mi hiç tutuyor
(2,203 puan) tarafından
Ayyy kuzum yaa afallamış.. inşallah bir yeri agirmaz tutmaktan.. sizde onunla gidin birlikte yapin.. Vallah bu yolda herşey mübah:))
(4,285 puan) tarafından
Valla aklına gelebilecek herseyi deniyorum yetmiyor makaleler videolar izliyorum yanlış bisey yapmiyim diye daha nedem bilmiyorum
(2,203 puan) tarafından
3 yasa kadar zamanı var dedi doktor. Bazı bebeklerin kasları gec gelisiyormus. Zamanla alışır daha 2.gün inşallah duru artık bezi bıraktı postunu okurum..
(4,285 puan) tarafından
Ay inşallah valla ne zormuş ya
0 oy
(7,470 puan) tarafından

Komşumuzun, kızının çocuğu 1 ayda zor öğrenmiş, kız köyde öğretmiş... Bende şaşıyom napcam 24 aylık gün aldık bugün.. Köşe bucak kaçar çişi geldiğinde:D Lazımlık alıp peşinden koşcam galiba.. 

(4,285 puan) tarafından
İlk 19 aylikken falan denedim onda daha iyiydi sonra havalar soğuyunca falan cok ustlemedim simdi de evdeyim ise dönmeden bitirmek istiyorum bu isi :D
0 oy
(9,647 puan) tarafından
17 günde öğrenir canimeger hazırda..  yapman gereken yarim saatte bir wc oturtmak ilk hafta sonrasında yarim saat 1 saat olur sonrasında oturtmadan  sorarsın sadece.. ve en sonunda kendi söyler baktın uzun oldu süre sorar götürürsün ama şuan sık sık götür 
(4,285 puan) tarafından
Götürüyorum cicegim 2 dk oturuyir sadece ne yapacağımı sasirdim
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi süresi çocuktan çocuğa farkediyor kesinlikle. Benim kızım 4 yaşına iki üç ay kala öğrendi çok zorlandım ara vere vere öğretmeye çalıştım. Komşumun kızı 2 yaşındayken bir haftada öğrendi. Ama ben zorlamadım çünkü zorladıkça çok hırçınlaşıyordu. Bizimki zor geçti ama dediğim her çocuk aynı olmuyor.
(4,285 puan) tarafından
Duru da suan tutuyor ondan endişe ediyorum bende ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 570 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 518 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,414 soru

24,168,957 cevap

335,767 kullanıcı

...