0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar bir yakınım covid oldu :( 2 hafta önce ateş ve halsizlik şikayetleri vardı onlar geçti 1 hafta önce de tat koku gitti tamamen şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı şuanda sadece boğazda balgam var ve biraz halsizlik var tat koku hafif gidik, iyileşme sürecinde midir kızlar deneyimlerinizi paylasir misiniz, bu durumdan sonra hastalığın agirlasma durumu var mı sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği ilaçları dün bitti 

4 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
15 günden sonra bulasicilik gidiyr ama o kisideki belirtiler hala devam edebilir ablamda yirmi gün oldu hala tat koku alamıyor benim hemen geçmişti 10 günden sonra belirtiler 
(1,267 puan) tarafından
10 günden sonra test yaptırdınız mi acaba
(454 puan) tarafından
Bana değil eşime iş yerinde yaptılar aynı zamanda beraber hastaydik zaten negatife dönmüştü testi yapan demiş evde durdursan yüzde seksen herkes negatife dönüyor demis
(1,267 puan) tarafından
Hmm anladım canım ya geçmiş olsun size de çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bu butun yazdıklarını yasadim 20 gun surdu ama hastaneye gitmedim ilaçta kullanmadım gecti bende kalan hasar unutkandim iyice unutkan oldum 
(1,267 puan) tarafından
Bizimde 2 hafta oldu acaba iyileşiyor müdür tat koku gelmeye başladıysa, benim korkum bu durumdan daha da agirlasip hastaneye kaldırılması :(
tarafından
Yok canim iyileşiyorum cunku ben camasir suyunun bile kokusunu almazdim
(1,267 puan) tarafından
Anladım kuzum çok teşekkür ederim
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Büyük ihtimalle daha kotulesmez evet balgam oluyor halsizlik oluyor ama hastayım diye yatmasın devamlı hareket hâlinde olsun biz hiç  yatmadık şükür ayakta atlattik
(1,267 puan) tarafından
Şükür canım inşallah biz de tamamen atlatırız çok sağol
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bu corona bi gün iyiyse bi gün kötü yapıyo insanı bende 1 ay oldu kendime tamamen gele bilmiş değilim  daha kötü olmaz herhalde ama iyileşmesinede çok var gibime geldi bulaşıcılığı yoktur ama balgam varsa ciğerlere inmş olabilir çünkü bende şuan öyleyim ve ciğerlerim e inmişti benimki 
(1,267 puan) tarafından
Ciğerlere bakmışlar inmemiş demişler ama umarım inmemiştir ya hastanelik olmasın da başka bişey istemem ya sana da çok geçmiş olsun canım
(10,885 puan) tarafından
Heee ciğerlere inmrmişse tamamdır Rabb'im şifa versin
(1,267 puan) tarafından
Sağol kuzum amin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 451 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,601 soru

24,100,820 cevap

332,401 kullanıcı

...