0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Atakum da yapmışlar görünce çok duygulandım hala merhametli insanlar varmış bir kez daha görmüş olduk:(

image

13 Cevaplar

+1 oy
(2,319 puan) tarafından

Çok güzel bir düşünce. Allah razı olsun iyi insanlardan. Benim abimde manavında poşet poşet meyve hazırlamış ihtiyacı olanlar gidip direk alıp çıkıyor Allah sana daha çok versin inşaAllah abi dedim. Ve alırken kendilerini mahçup hissetmesinler diye kapıya fln bırakmamış içerde bi tezgahın üstüne koymuş çok mutlu oldum yengem anlatınca. Hatta dedim dışarda olsa görseler fln abimde dediki dışarı ihtiyaç sahipleri alsın diye yazıp koysam bi çok insan çekinir utanır almaya ama böyle çoğu durumu olmayan komşularından fln duyup gelip içeriden poşeti alıp gidiyor, dışarıdaki insanlar farketmiyor dedi çok güzel düşünmüşsün abi dedim. Dünyadaki tüm çocuklar eşit yaşasa keşke diyor :'( Rabbim sana inşaAllah daha çok verir abi dedim. Gerçekten çok güzel bir hareket Allah razı olsun tüm yapanlardan.. 

(2,319 puan) tarafından
Ki poşetin resmini çekmişti yeğenim çileğinden kavununa kadar herşey vardı vallahi. Abime millet böyle zarar edersin diyor abimde olsun mükafatını ahirette alırım inşaAllah diyor dedim inşaAllah abim kat kat mükafatını görsün inşaAllah doğru söylüyor..
tarafından
Oy Allah'ım razı olsun ve güzel dusunmus canım
(2,319 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım. Evet çok mutlu oldum Rabbim ona kat kat fazlasını versin inşaAllah.
tarafından
Amin kuzum amin inşallah ♥️
-Reklam-
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Vay be helal olsun

tarafından
Valla çok duygulandım ya
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Her kes örnek alsa bari bizde İzmit'te çıkmalar para veriyoruz
tarafından
inşallah herkes yapar canim çok güzel bir düşünce
0 oy
tarafından
Ne güzel bir düşünce bayıldım rabbim onlardan razı olsun
tarafından
Amin canım amin inşallah
0 oy
tarafından
Dun aksam haberlerede cikmisti helal olsn valla. Bende samsun carsambada okudum gercekten cok iyi insanlar var 
tarafından
Büyük şehir ana güzeldir canim çok özledim ah
0 oy
tarafından
Evet bu televizyonda çıktı Akşam gördük Biz bunu gerçekten çok güzel bir şey Ve benim Her zaman söylediğim şey Buydu işte göz hakkı denilen bir şey var diye bunu yapan insan Gerçekten çok güzel sevap işlemiş Allah ondan razı olsun Ben çok beğendim
tarafından
Hemde ne sevap canım canı çeken alamayanlar oluyor çok ince bir düşünce
tarafından
Evet ben geçen bir ara bir post açılmış Tam hatırlamıyorum ama orada örnek vermiştim Ben çocuklarıma dahil yolda En kötü ihtimal dondurmayı dahil paketini açtıramıyorum yanımızdan Geçen bir çocuk bir kadın herhangi biri olursa göz hakkı vardır deyip Ben çocuklarıma bahçede kendi evimde açtırıyorum paketi diye örnek Vermiştim işte bunu kast etmiştim Aslında göz hakkı kadar tehlikeli günah bir şey yok aslında insanlar bunu tam anlamıyla bilmiyor çocuklarına Aslında insanların bunu aşılamaları gerekiyor böyle iyi insanlar her zaman Çıkmıyor karşımıza her memlekette de yok mesela şimdi Samsun'dayım iş bu durum Keşke Denizli'de de bir manav yapsa
tarafından
Kesinlikle takdir ettim canım çünkü çocuk ister yok dan anlamaz yazık günah
tarafından
Aynen öyle ben hamile ve çocuklara Belki buna inanmayacaksın ama gören beni belki deli zanneder ben bir ara öyle yapmıştım hamile bir bayanı yolda durdurup cipsi olduğu gibi vermiştim Çünkü göz hakkı var Yanımdan geçiyor görmemiş olabilir ama karnındaki bebek bizim büyüklerimiz der elini uzatır
tarafından
Kesinlikle canım eskiden hamile insana ne koksa verirlermis
0 oy
(13,475 puan) tarafından

Bu yurtdisinda cok yayginmis türkiyedede birçok yer ozellikle buyuk marketler yapmaya baslamis. Çok ince bi dusunce :angel:

tarafından
Çok hemde canım ya çok mutlu oldum
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Keşke herkes böyle duyarlı olsa...
tarafından
Keşke keşke ya ne guzel olurdu
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ayy ne güzel bı düşünce yaa
tarafından
Hemde çok canım
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bir çok yerde var artık çok güzel oldu 
tarafından
Çok güzel ya
0 oy
tarafından
Ben aksarayda oturuyorum Aksaraydada var ınternetten gördum ama
tarafından
İnşallah her yerde olur
tarafından
İnşaallah
0 oy
tarafından
Ay  ne güzel ya Allah razı olsun inşallah onların yerini kat kat doldursun boyle insanlar kalmış miydi? 
tarafından
Kalmış canim çok şükür çok mutlu oldum
0 oy
(1,543 puan) tarafından

Anam bizim mahallaedeki manav :) samsundanmisin

tarafından
Samsunluyum canım aslen ama eşim askeri personel trabzindayim şuan ama bizim de Atakum deniz evlerin de evimiz var sen neresindensin
(1,543 puan) tarafından
Fakülteye yakınım pelitkoydeyim bende :)
tarafından
Uzaksın biraz canım sende

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 918 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 693 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,527 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu