0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok zayıf olup 2. Çocuk getirenler aldığınız kiloları tekrar verdiniz mi ben ilkinde aldım verdim şimdi 2. Olack merak ediyorum:)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum. İnşallah çok vermem :) ilkinde 45 le hamile kaldım 67yle doğum yaptım. Şimdi 54 le hamile kaldım bakalım ne kadar alıp ne kadar vereceğim.
tarafından
Ben 50 ile kaldım 68le doğurdum yine 50ye düştüm ya. İnşallah bu sefer fazla vermem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende merak ediyorum kızıma hamile kaldığımda 48 ile hamile kaldım 69 ile doğum yapıp kısa sürede 48e düştim geri şuan hamile değilim ama inşallah ikinci bebemde de şans benden yana olur :D

tarafından
Tecrübe edip söylerim inşallah:) millet emzirirken kilo alır ben çöpe dönüyorum:))
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bunye ve genetikle alakali bir durum bu
tarafından
Annem 42le kalmış 50 civarı doğurmuş 2.de baya kalmış inşallah bana da olur fazla değil 10 kalsa yeter çok kilo sevmiyorum
0 oy
tarafından
Benim ablam canm zayifti 3 cocuk dunyaya getirdi hala gecligindeki gibi ne bir catlak ne kilo ne baska birsey kalmadi 
tarafından
Bak ben çok zayıf olmama rağmen hiç çatlak olmadı. Avantaj aslında ama gören hep laf etti çocuğumu emziriodm Burak öleceksin dediler ki çocuğum maşallah anne sütü aliodu 18 kiloya yakındi
tarafından
Bende de olmadi cok sukur canm.1 tane oglum var ne catlak be kilo dogum yaptim ertesi gun karnim dumduzdu dusun ebe benim dogum yaptigimi anlamadi yanimda arkadasima biseyler anlatiyodu arkadasim ben dogurmadim deyince soka girdi herkesi gulme tuttu kadin kim peki deyince beni gosterdiler inanmadi ama o an bebegimi bir sahiplenisim var gormen gerek
tarafından
Ne güzel ya aslında imrenlcek halimiz var ama toplum baskısı çok çelimsiz görüyorlar bu da çok moralimi bozuyor
0 oy
(3,141 puan) tarafından
İkinci gebeliğimde 50 kiloydum,doğum sonuna kadar 65 oldum, doğumdan çıktım 58dim,zayıf duruyordum yine sonra çok bilinçsiz beslendim çok hataliyim bu konuda 68 kiloya çıktım,simdi de vermeye çalışıyorum
tarafından
Ya ben 60 olsam iyi diyorum sizde 60 olursanız iyi olur
(3,141 puan) tarafından
Şuan 60 kiloyum ama ben zayıf olmayı seviyorum ya
tarafından
60 bence çok iyi ne zayıf ne kilolu tam ortası bence:)
(3,141 puan) tarafından
Evet şuan öyle duruyorum :) önceden rüzgarda savrulurdum:D hele ilk doğum sonrası facia kemiklerim sayılıyordu:D
tarafından
Bak ben şuan öyleyim. Aslında o kadar değil göğüs kalça çok iyi belim aşırı İnce ve yüzüm küçük olduğu için çok zayıf görünüyorum. Darısı bana :D
0 oy
(2,133 puan) tarafından

4 tane dogurdum hep verdim  4.de kaldi 10 kilo :ermm:

tarafından
Maşallah ben en fazla 3 diyorum ama o da uzun bir süre düşünmüyorum inşallah 2 de kalır kilolar
0 oy
tarafından
Ben ilkinde 49-50 ile hamile kaldm 4-5 kilo anca aldm oda bebek ve suyudur dogumdan sonra yine 49 oldum . Smdi ikinciye yine 49 ile hamile kaldm su an 27 haftalık hamileyim 53 kiloyum umarım doğumdan sonra gitmez kilolarım 
tarafından
Ay umarım ya çünkü gerçekten normalde almak çok Zor
tarafından
Aynen bende hiç alamıyorum smdi hamilelik sayesinde dolu dolu görünüyorum ne hoş sirf bu yüzden doğurmak istemiyorum :D
tarafından
Ay hadi darısı bana bende bu yüzden istemiyorum diyebilirim umuduyla:D
tarafından
Allah gönlümüze göre versin inşallah :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 337 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melek32 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,145 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 280 göst.