0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar 38 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bu aralar bebeğin hareketleri aşırı derecede azaldı 2 gündür yemek yedigimde falan  hissetmiyorum çikolata yiyip sol tarafa yattığımda bile çok az hissediyorum eşime dediğimde uyuyordur hissetmemişsindir falan dedi bugünde doktoruma mesaj attım bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum hareketleri çok az dedim acaba Bebek büyüdüğü için normal mi diye sordum doktorum da hastanedeyim öğlene kadar calisiyorum hastaneye gelin dedi bnde eşim işte olduğu için yarın gelsek olur mu dedim yarın sabah gelin dedi neyse esime mesaj attım doktora sordum böyle böyle dedi dedim bana sinirlendi bana haber vermeden doktora neden mesaj attım falan diye sizce kim hakli ben bebeğe bişe oldu diye korkup mesaj attım onun için benle tartıştı sizce eşim mi haklı bu arada doktora da Perşembe günü gideriz bekle dedi bu arada Perşembe günü de bizim randevu aldığımız gün sizce hatali olan ben miyim

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anladığım kadarıyla çoğunlukla eşine sorarak bir şeyler yapıyorsun o ne derse o oluyor gibi gördüm ben aile ilişkinizi ben eşimi arar örneğin markete gidiyorum bir şey istiyor musun? derim. Canım sıkıldı çarşıya çıkıyorum eksiğin var mı? diyorum. Nasıl alistirirsan öyle gider hesabı olmuş seninki. 
-Reklam-
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Ahahhahah benim eşimi gördüm valla canım tabiiki sen haklısın keyfi mesaj atmadın sonuçta 
0 oy
tarafından
Eşler her şeyi danışmamızı bekliyor onlara söylesen de yok diyorlar tuhaflar
0 oy
(677 puan) tarafından
Hayır cnm Hatalı değilsin hareket azaldığında doktorlar hemen gelin der zaten.sen yarin git suyuna falan herseye baksınlar.
0 oy
(18,712 puan) tarafından
Hayır hatalı değilsin eşin rahat kusura bakmada Allah korusun ya bişey olsa 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Canm niye hatalı olacaksın ki biz anneyiz ilk birde ben olsam bende korkardım yani bunda yanlış anlicak ne var istiyorlar ki adım atsak bilelim bende geçen randevu aldım diye kızdı neymiş de niye aldın bana demedin tövbe dedim kaç ay oldu gitmedik farkında mısın sen dedim kızdım valla
0 oy
tarafından
Hayır şunu anlamıyorum doktora mesaj atcam dedin oda atma dedi nolacak  ....
(6,189 puan) tarafından
Akli artcak bilmiyon mu :D
tarafından
Ahahahah:))
0 oy
tarafından

Tabi sen haklısın canım bebeğin için sonuçta dedin bişey olsa Allah korusun sende esine soyle sorumsuzluk yapmasın bebeğin sağlığı söz konusu burda belki bi sorun var doguma alınacaksın çok az kalmis 

Allah kucagina almayi nasıl etsin <3

0 oy
tarafından
Beyimizin emrini mı bklcen  tovbe ya 
0 oy
tarafından

Valla ben 2 saat hareket hissetmeyim hemen acilde alıyoruz soluğu eşim benden pinpirikli :angel:

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Çok haklısın bence eşin rahat benimki olsa kendi der hem doktora sor et diye
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ne kadar  sorumsuz  ve bencil bir  eşin  warmiş  can  taşıyorsun sanki  kendi ewladı degil gibi davranmış tabiki baştan sona kadar eşin  haksız 
0 oy
tarafından
Esin ne rahat bi adammis canim kusura bakma da bebek hareket etmeyince insan herseyi dusunuyo kac defa acile gittigimizi bilirim illa kendi doktorunu bekleme acile de gidebilirsin en azindan icin rahat eder 
0 oy
(848 puan) tarafından
Eşinizdeki rahatlık ne böyle ya, ben beklemez giderdim. Kendinizde hata aramayın annesiniz ve en doğrusunu yapmışsınız. 
0 oy
(477 puan) tarafından
Yani doktora mesaj atarken izin mi isteyeceksin ? Hem de yani bunu bebek sağlığı için yapmışsın. Sanırsın gezmeye gideceksin. Biz anneler tabi hassas oluyoruz onlar bilmiyorlar bunu hissedemiyorlar. Boşver olağan şeyler bunlar kafanı taktığına değmez. Bazen 1.2 gün ben de az hissederdim korkardım. Kontrole daha varmış bence yarın gitmeniz daha mantıklı. Bir soru  olursa bunun vebalini alabiliyorsa götürmesin. 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ne alaka bi de izin mi alacaksin doktora mesaj atarken
0 oy
(72 puan) tarafından
Sen haklisin canim tabikide . Benim  gecen agrim aldu esim kendi aradi doktoru esim rahatsz napalim.diye can tasiyoz bizden cok onlarin anlayisli olmasi gerek. Bugün esim calistigi iicn babam goturdu trafik durdu yasakta nere dye hastane randevusu var diyince gecirdiler  sıkı denetim başlamış  sokakta bile geziolar ama randevu varsa sknti yok
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Burda birisi tamda bu sebepten ölü doğum yaptı azıcık dişli olun lütfen o bunu diyor şunu diyor demeyin karnında taşıyan sensin ne demek hissetmemissndir sal.ak misin ki  hissedemeyesin... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(6,189 puan) tarafından
3yasinda cocuk musun ona sorcan?Hamile olan sensin ve doktor senin doktorun esinden izin alip soracak halin yok ve bu haftada da hareketlerin azalmasi normal oladabilur olmayadabilir kontrole gitmen gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
29 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Sence (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 493 göst.
21 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
16 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,477 puan) tarafından soruldu