0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 gün geçikmem var daha doğrusu marrtin 28 inde adet görmüştüm adet programı 5 gün geçikmem gösteriyor çözemedim basım ağrıyor biraz da belim regl mi gebelik belirtisi mi çözemedim ya stres oldum gelmiyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,689 puan) tarafından
Hamileliğimde tek belirtim vardı regl olmamak.. 
tarafından
Hahahaha +1 şuan aynen öyleyim
tarafından
Yaa tüm ay boyunca mi
(1,689 puan) tarafından
Kız valla ya ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne aş ermek hiçbir şey yaşamadım :) :) hatta 12.haftamdan 39.haftama kadar kanamam oldu hep onları da regl diye saysak hiç belirtim olmamış benim :) :) :) :) :)
tarafından
Kanama niye oldu kızz
(1,689 puan) tarafından
Düşük tehlikem vardı :( sonra erken doğum tehlikem oldu :( 9 ay full yatmak zorunda kaldım ben :(
tarafından
Geçmiş olsun kız nazar etmişler
(1,689 puan) tarafından
Teşekkür ederim geçti şükür ya sağ salim aldım kucağıma oğlumu.. Valla olabilir ya.. Ama ben bir de stresli hamilelik geçirdim onun da etkisi vardır.. Eşimle boşanma aşamasındaydık o yüzden de oldu..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Off benimde olmam.lazim gecikti göğsüm agridi gecti hafif belim agridi gecti  bulantimda var 2 gündür  olsaydim.rahatlayacam.yaaaaaaa
tarafından
Kız bide ben hemen gebe saniyom kendimi stres yapıyom benimde karnım göğüslerim şiş acaba diyom regl değilde gebelik ten dolayimi böyle ay kafam karışık ya bı olsaydim bende
tarafından
Oglum daha 2 yasinda  bende korkuyorum insallah olalim:)
tarafından
Benimki 10 aylık inşallah canım ya
0 oy
tarafından
Kız 3 aylık gebeyim bende belirti yok daha kişiden kişiye değişyo sanırım gecikme de olabilir hakkında hayırlısı olsun İnşAlllah 
tarafından
İnşallah geçikmedir sadece ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aynurxanimj (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.
0 oy
31 cevap 1,360 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy