0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kullanan varmi ise yariyormu kizlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullanmadım ama post üste çıksın :) 
-Reklam-
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Hiç kullanmadım ama sarktiktan sonra kolay kolay sütyenin toparliycagini sanmam 
tarafından
Dimi ya ufff ne bu böyle :))
(4,651 puan) tarafından
Bundan sonra böyle yaşlanmaya alismamiz lazım :D
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bilmem sanki pekte toparlamıştı canm ya ben kullanıyorum hamilelikten beri yan tarafta bi parca daha oluyo orası çok kötü duruyo gibi geldi bana
tarafından
Evet işte ya ona ayri sinir oluyorum
0 oy
(654 puan) tarafından
Evet yarıyor ben ilk doğumdan sonra emzirme döneminde kullandım şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve bunda da kullanmayı düşüyorum çok korkmuştum gögüslerim büyür emzirirken sarkar diye ama emzirme döneminde baya toparladı memeden kesince oğlumu küçüldü ve eski haline döndü şuanda yine büyüdü hamile olduğum için tekrar kullanacağım gögüslerimin büyümesinden rahatsız oluyorum 
(654 puan) tarafından
Endişe etme canım kullan düzenli bir şekilde benimde vardı oğlumu emziremediğim için ilk başlarda patlıyordu sütten gögüslerim ama sonradan emzirme emzirme hem düzene bindi hemde sarkması gitti aynı zamanda toparlayıcı ile birlikte el kadar kaldı kesince memeden bana büyük gögüs yakışmıyor çok endişe etmiştim böyle kalacak diye istersen dolgulu da kullan dikleşşin gögüslerin aynı zamanda
tarafından
Kiz dolgulu kullaninca göğüsler önde gidiyor ya cok çirkin duruyo
(654 puan) tarafından
Dikleşmesi için mecbur ben hala kullanıyorum öyle bir sorunum yok şükür Dikleşmesi için dolgulu şart yarım dolgulu da olur
tarafından
Bilmiyordum hic dolgulu kullanayim ozaman. Nebilim ustten firliyo gibi oluyo ya :)
(654 puan) tarafından
Kendin bilirsin
0 oy
tarafından
Ben minimizer kullanıyorum yeni inci ve Kom memnunum yalnız uçları belli oluyor onun için göğüs ucu için yapışkan kullanıyorum şimdi orkide diye bir marka keşfettim kap sütyen oda kullanışlı hem sert oluyor hem büyük gogusluler içinde iyi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
20 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
7 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,477,417 soru

24,183,198 cevap

336,464 kullanıcı

...