0 oy
421 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bugün sağlık ocağına gittim kızlar işte kan tahlili idrar tahlili EKG falan çektiler sonuçlar pazartesi çıkar anca dedi doktor hanımcım neyse EKG sonucuna göre kalbim eşit aralıklarla atmıyo düzensizlik varmış ama kansızlık vs varsa ondan olabilir dedi kansızlık olacağını sanmıyorum daha 2 ay önce kan değerim çok yüksek çıkmıştı. Şimdilik bi sorun oluşturmaz ama takip edelim bakalım dedi bilmiyorum artık ne olacak. İçimden kalbim kırık doktor ondan yamukk atıyordur dedim ama yüzüne söylemedim imajım bozulmasın bu iğrenç espriyle diye :D neyse kızlar şaka bi yana başına gelen var mı? Ciddi bişey midir yoksa önemsiz midir? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkeste cikiyor canim onemsiz bisey bende de var ama su ana kadar cok heyecan yaptigim durumlar dışında varlığını bile hissetmiyorum
tarafından
He iyi o zaman :) sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

İncinmiş dedi. Tabi okumuş kadın ne diyecekti:D :D devamıda varda söyleyemedim aklıma direk bu geldi. Geçmiş olsun bu arada 

tarafından
:D adda aynen aynen aklıma o geldi
tarafından
Ama işte söyleyemedin  tabiki :)
tarafından
:D tabi ki söyleyemedim
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Geçmiş olsun değerlerine göre ritim değişiklik gösteriyor cnm bu yüzden çok yüksek bile olsa değerlerin öyle olabilir 
tarafından
Olabilir canım ne bileyim iki ay önce kanım 15 in üzerindeydi
(3,749 puan) tarafından
Doğrudur cnm tam değerinde olmayınca böyle oluyo vücut işte artık neyi nasıl dengede sağlayacaz
tarafından
Azı da zarar fazlası da demek ki
0 oy
tarafından
Ritim bozukluğu var bende panik atak sandım hap verdi doktor geçmezse gel dedi geçmedi bida gitmedimde 
tarafından
Aynen canım bide söyle ben eskiden çok iyi biriydim yani kim ne derse onu yaparım böcek öldursem ağlardım allah beni affetmeyecek diye bir kere yalan söyleyince on gün oruc tutardım mecbur kaldığım halde yalana eşimin ailesine yaptığım iyilikleri kimse yapmaz altı yıl kayinnamin kayinnasina baktım yatalak kadın ayrıca görümcem iki kaynım kayinbabam kayinnam iki çocuğum kocam her gün bendelerdi yemek bulaşık öğlen akşam bana ait bide o kadının pisliğini temizlerdim kayinnam kocam bana bir çikolata alsa küserdi ona almadi diye olay üstüne olay birde ailemi goremiyorum telde konusmaya bilr ixin olmuyor uzun lafın kısası artık kimseye iyilik yapmıyorum yapmam asla yapmam şimdi herşey yolunda bütün yük gitti ama nasıl attım gel sen bana sor kimse bilmez ezilmemek için insanları memnun etmemek gerek bunu öğrendim
tarafından
Kız sen cennetlik misin kim bakar kaynananın kaynanasına valla tebrik ederim seni. Kaynanan da tam şeytanmış yalnız o ne biçim insan abo evlerden ırak aman aman. Rabbim mükafatını verir. Sen kocana çocuklarına ailene iyi bak yeter gerisinden sorumlu değilsin
tarafından
Aynen sorumluluk diye değil de daha iyi hissetmek için kayinnamin kayinnasi öldu bende kayinnamla araya mesafe koydum çünkü hala tavrı hergun olarak aynıydı şimdi ıyim küsüm ve iyim:)
tarafından
Oh be çok şükür ben de konuşmuyorum kafam çok rahat valla
tarafından
Ne güzel:))iste

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
+17 oy
24 cevap 688 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ikbal (53,898 puan) tarafından soruldu