0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarın hastane randevum  var 3 test için  dr kan alacağını da söylemişti  yanlış hatırlamıyorsam ben oruç tutuyorum  dr yarın soylicem  önemli değilse almasin diye orucumu  da tutmak  istiyorum   eğer orucumu tutarsam  dr da ila kan alcam dese yine63 gun kefarete  girermi  ya  zaten orucumu  bosamda yiyen için  biri degilim  boşuna yemiş olcam   vardir aranızda  kursa giden yada hocalar  yardımcı olurmusunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kan vermek orucu bozmaz diye biliyorum
tarafından
Bilmiyordum  canım yeni öğrendim  çok  Saogl ❤
(2,493 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan alındığında oruç bozulmaz 
tarafından
Bilmiyordum  canım çok Saogl ❤
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Kan vermek orucu bozmaz
tarafından
Bilmiyordim  canım  cok Saogl ❤
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Canım kan alırlarsa oruç bozulmuyor ama kan verilirsen aşı olursan iğne yapılırsa bozulur senden kan alırlarsa bozulmaz 
tarafından
Bilmiyordum  canım çok sevindim iyki sormusum   yoksa yiyebilirdim  çok teşekkür ederim canım
(1,729 puan) tarafından
Rica ederim canım l
0 oy
(16,399 puan) tarafından
Vücuda bireey girmiyor bu yüzden bozulmuyor sanırım 
tarafından
Ay öyleyse  çok sevindim  ya iyki sormuşum  yoksa orucumu  tutamiyacktim  çok  sukur  Saogl  kardeşim
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Sorumu sorayim şu arada ezan okundu uyandım şu içtim bişe olurmu
(78 puan) tarafından
Canım imsak kesilmeden önce yeme içmenin bırakılması gerekyo ezanda değil
(8,486 puan) tarafından
Oruç ezana göre değil imsaga göre tutulur imamlar imsaktan sonra başlayıp dört dk boyunca ezan okuyorlar hali ile vakit aşmış oluyor. Orucunuzu tutun üzerine bir de kaza yaparsınız emin olmadığınız için..
tarafından
Bunu bilmiyorsa bozulmaz heralde ya zaten ezan imzaya  göre  okunuyor  canim ❤
(8,486 puan) tarafından
Bilmek zorunda olduğu için bozulur . Ve her imam imsaga gore okumuyor bizim burda 40 gece imsak giriyorsa imam 46 geçene kadar ezanı bırakmıyor . O yüzden ezanın bir önemi yok imsagin dksi önemli
tarafından
Haklı olabilirsin  kardeşim ❤
0 oy
tarafından
kan vermek orucu bozmuyor canım 

ama sana kan yüklenmesi serum takılması orucu bozuyor  bunlari da zorda kalinip yapılırsa 61gun kefaret tutmana gerek yok kazasını edersin 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 579 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 160 göst.
+1 oy
12 cevap 675 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biracizkul (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.

Kategoriler

1,494,147 soru

24,410,849 cevap

350,917 kullanıcı

...