0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (562 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gelişimleri nasil bebisleriniz ne yapiyor kizlar ☺️ oruc tutuyor musunuz. Ben tutuyorum cok dua ediyorum allahim sütümü arttir diye. Allahim yavrumun nasibink veriyordur eminim

2 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Benimki ocak doğumlu ayın 4ünde 4 aylık olucak minnoşum bol bol gülüyor ☺️ oyuncak uzattığım zaman alıyor, biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor dilini çıkarıyor, yüzüstü yatırıp önüne oyuncak koyuyorum uzamaya çalışıyor☺️
(562 puan) tarafından
Masallah canim benim bebegimde anca 4.aya girdi dönmeye başladı salya baya akiyor. Elleriyle yuzume dokunuyo ellerini baya kullanmaya basladi canm saglikla buyusnler insallah :) cok çabuk buyumiyo mu ya valla dogana kadar zaman gecmiyordu simdi 3 ayi bitti 25 ocak dogumlu
(3,521 puan) tarafından
Evet ya çok çabuk büyüyorlar bizim de salyamız bol bol akıyor ☺️ benimki de emerken ellerimle oynuyo elim olmaz sa göğsümü seviyor ☺️☺️ benimkide 4 ocak doğumlu
(562 puan) tarafından
Masallahh masallahh ☺️
(3,521 puan) tarafından
Sizede maşallah canım rabbim bize bağışlasın ☺️
(562 puan) tarafından
Amin cnm
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Benımkıde 12 ocak =) salya akıtıyor guluyo yan yan =D ablasının sacına yapışıyor =) eller hep agızda=D birde anca aglıyor
(12,026 puan) tarafından
Ense kaynanayla ne hikmet oyle bir kpca var ki 2 cocuk hem evi toplu istiyor hem tatlısın kadar istiyor meyvesi osu busu eksik olmucak hemde cocuk bakmıcak. Kaca boluncem sasırdım.
(562 puan) tarafından
Allah yardimcin olsn cankm hakikaten zor bide bazen cocuklarin huysuzlugu tutuyor valla yemek yaptigima dua ediyorum herdk goguste kalmak istiyor nPalim inşallah eşin anlayis gosterir
(12,026 puan) tarafından
Gerek yok canım dava acıldı artık. Bu evliliğin bittiğine yanımıyorumda iki cocuk arada büyüyecek yanarım yanarım ben hala daha ilk sevdiğim kocama asıgım ama simdikş adam o sevdiğim kişi degil cok degişti cok kırdı. O yagmurun altında hüngür hüngür aglayan adam gitti beni sokakta aglayan adam geldi ne acı
(562 puan) tarafından
Ay bilmiyordum cnm  hakkinda hayırlısı olsun benim esimde romantik degildi ama hele şimdi cocuk olduktan sonra megersem düşünüyorum da ozamanlar romantikmiş gittikce standarta bagladik ozmanlar romantik ol diyordum keşke o hali gibi olsaydi onada razitim yok anacim yok ☺️
(12,026 puan) tarafından
Ah bacım ne romantizmi ana baba küfür ediyor

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,396 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 474 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Poyrazeynep (92 puan) tarafından soruldu