0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar dizimde ağrı sonrası morluk oluştu kan hastalığı diye yazıyordu internete kan verdim randevu aldım doktorada gideceğim bunu sağlık ocağında yaptırdm kan değerim nasıl

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Morluklar icin sedimantasiyon degerine bakilsaydi keske
tarafından
Randevu bulamadım sağlık ocağında yaptırdım cnm doktor bazı testler burada yapılmıyor dedi 5 inde randevum var dahiliyeye gidicm cnm :/
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
burda bütün degerlerin normal ki bi sorun yok 
tarafından
Bacağımda aşırı derecede büyük bir morluk var var aniden ağrı sonrasında morardı daha önce kemik iliği ödemi hastalığı geçirdim ondan korkuyorum
(3,834 puan) tarafından
valla canim sende dikkat edersen degerler hep olması gereken aralıkta yani belki başka test yapılmalıdır bilmem ki
tarafından
Ediyorum cnm öyle görünce panik yaptım doktor bazı testleri hastanede yaptır dedi dahiliyeye gideceğim inşallah
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun vakit ayırdığın için:)
(3,834 puan) tarafından
rica ederim canim. dahiliye herseye bakıyor bence de.ona git daha garanti olur gecmis olsun şimdiden inşallah ciddi birsey yoktur
tarafından
İnsAllah yoktur  cnm çok sağol için rahatladı bir nebzede olsa :)
0 oy
(195 puan) tarafından
Hamilelikte benimde oldu dizimin altında bir şişlik oluştu sonra morardı ağrı olmuyordu ama dokununca acıyordu ben ortopediye gittim bana yağ dokusu iltihabı dedi sonra antibiyotik verdi hamileyim diye çok kullanmak istemedim sonra bir tanıdığım nöroloji doktoru sitresten çıktığını söyledi hamilelik boyunca kaldı doğumdan sonra kendiliğinden geçti 
tarafından
Bende aşırı ağrı oldu cnm birden saplandı bir saat sonra kömür gibi simsiyah oldu bacağım
(195 puan) tarafından
Benim çok ağrı olmuyordu ama yanma oluyordu çok önemli birşey değildir sitres yapmayın ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 361 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif2021 (1,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gamzedmr (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 523 göst.
18 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,667 cevap

331,455 kullanıcı

...