Minibüsümuz vardı takas ettik Fiat Fiorino aldık panelvan lastik bayigimiz var onun için kasalı araç kullanıyor neyse aldı geldi hataydan çok güzel temiz araba neyse eşimin ailesi karışıyor herşeye tabi tamam bsy demiyorum onlara ama abartiyorlar eşimi zivanadan çıkarıyorlar kayınbaba bı yandan kaynana bı yandan herşeyi herkese anlatirlamis kaynanam ise gittiği bı adam var evden alıyor ise götürüyor elçi adam yani taryalaya işçi götürüyor hergun kaynanigilde adam ona demiş arabayı sattı küçük araba aldı diye dün ordayken adamın sanki karısı yok kaynanama kıyma getirmiş bana lahmacunluk hazırla diye oda hazırlamış yetmezmiş gbi her gece kaynangilde sahur yapıyor elin adamı kayınbaba hiç bsy demiyor adamin karısı var kızı oğlu ve onlarda yeniyor kaynanagille yiyor neyse ona demiş Mustafa arabayı satti diye dün adam geldiğinde bana kızıyor arabayı niye sattirdin falan filan bende kızdım ne alaka diye kaynana anlatmış bide köşede gülüyor kış kış adam diyorki Elin adamı sizi s**er tepenizin üstüne diker diye şok geçirdim kaynana hala guluyor orda anlayamadm eşime smdi herşeyi anlattım mecbursun çünkü o adamın dediklerini asla sineye çekemem geleli kaynananyi eşimde yarın onlara yapacağı biliyorum sen seslenme dedi smdi duramiyor gidecem diye göndermeden yarın konuş dedim demekle hata yaptığımı dusunmuyorum aksine eşimin beni haklı bulamasina sevindim uzun oldu kb