0 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Minibüsümuz vardı takas ettik Fiat Fiorino aldık panelvan lastik bayigimiz var onun için kasalı araç kullanıyor neyse aldı geldi hataydan çok güzel temiz araba neyse eşimin ailesi karışıyor herşeye tabi tamam bsy demiyorum onlara ama abartiyorlar eşimi zivanadan çıkarıyorlar kayınbaba bı yandan kaynana bı yandan herşeyi herkese anlatirlamis kaynanam ise gittiği bı adam var evden alıyor ise götürüyor elçi adam yani taryalaya işçi götürüyor hergun kaynanigilde adam ona demiş arabayı sattı küçük araba aldı diye dün ordayken adamın sanki karısı yok kaynanama kıyma getirmiş bana lahmacunluk hazırla diye oda hazırlamış yetmezmiş gbi her gece kaynangilde sahur yapıyor elin adamı kayınbaba hiç bsy demiyor adamin karısı var kızı oğlu ve onlarda yeniyor kaynanagille yiyor neyse ona demiş Mustafa arabayı satti diye dün adam geldiğinde bana kızıyor arabayı niye sattirdin falan filan bende kızdım ne alaka diye kaynana anlatmış bide köşede gülüyor kış kış adam diyorki Elin adamı sizi s**er tepenizin üstüne diker diye şok geçirdim kaynana hala guluyor orda anlayamadm eşime smdi herşeyi anlattım mecbursun çünkü o adamın dediklerini asla sineye çekemem geleli kaynananyi eşimde yarın onlara yapacağı biliyorum sen seslenme dedi smdi duramiyor gidecem diye göndermeden yarın konuş dedim demekle hata yaptığımı dusunmuyorum aksine eşimin beni haklı bulamasina sevindim uzun oldu kb

11 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından
O ne öyle edepsizlik öyle ya tiksindim hem kaynanadan hem adamdan..bence iyi yapmışsın o ne bicim kadın öyle 
(2,350 puan) tarafından
Manyak elin adamının ne işi var hergece evde ya eşimde ona delirdi bilmiyordu bunu
(9,611 puan) tarafından
Peki kayinlederinde ki genişliğe ne demeli yani tamam belki adamda art niyet aramıyo kötü düşünmüyo ama bi evli ciftin yanına başka bi evli kimse zamansiz gelip oturamaz bu ister erkek ister kadın olsun bacaklarından tutar ikiye yararım
(2,350 puan) tarafından
Yav delirtiyor beni evde bide bekar kızı var adam hergun onlarda ben diyorum alma eve anne diye anlamiyor
(9,611 puan) tarafından
Bosver sen hiç karışma aynen bu şekilde eşine devret çünkü Allah uzak etsin adamda gözü var o yüzden yanima gelsin gitsin istemiyo diye iftiralara başvurur öyle insandan hersey beklenir
(2,350 puan) tarafından
Aynen öyle hazır bana iftira atarlar eşim gerekeni yapacaktir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin adamı gelecek bana küfür edecek kaynanam da kıs kıs gülecek abooo benim eşim cinayet çıkartır kesin. İnşallah olay çıkmadan çözülür bu durum 
(2,350 puan) tarafından
Küfür ediyor eşim smdi  o adamın diye cildirdi
tarafından
Haklı adam ne yapsın. İnşallah aklımdan geçen şeyler olmaz kaynanana hakkında
(2,350 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum inanki laf söz olacak diye
0 oy
(15,279 puan) tarafından
O küfür eden ağzını torbaya çevirsin o herifin sana karşı başkası için de olsa öyle konuşamaz. Höst yani kaynananı da Allah ıslah etsin hiç hoş değil 
(2,350 puan) tarafından
Manyak karı bide gülüyor hepsini dedim eşime isterse birbirlerine girsinler hak ettiler
0 oy
tarafından
O adamın varya ağzını yırtarım kocaya falan bırakmam amma mezhebi geniş mis ha
(2,350 puan) tarafından
Bsy diyemedm kızdım içeri gectm koca adam ne blm o ankis eyle sustm
tarafından
Kaynatanin da kalıbına tukurem ben kadın halimle koymam kimseyi eve o nasıl göz yumuyor acaba ay allahım sen ıslah et
(2,350 puan) tarafından
Adam eve sürekli hediyeler alıyor yemek getiriyor güya kayınbaba iyi adam o diyor
tarafından
Hiç haz etmem böyle işten görüşecek adam eşiyle ailesiyle bir görüşür erkek başına ne işi var bunu  karıda bir şey demiyor ellaham ki
(2,350 puan) tarafından
Karısı hiç gelmiyor
0 oy
(403 puan) tarafından
Müğe anlıya böyle bi adam cıkmıstı aynı hikaye kadın kacmıstı o adama aynı hikaye
(2,350 puan) tarafından
Abo kız insllah bsy yoktur aralarinda
(403 puan) tarafından
İzle istersen adam tarlaya işci götürüyomus genc kadında onla beraber gididyomus aynene boyle sabah yemegınj aksam yemegının yıyormus a kadının kocası bişey dmeemis sonra kactılar adam müge anlıya cıktı kadın ben seviyorım dedi ben sana link atayım izle iatersen aynjsı resmen
(2,350 puan) tarafından
Aynı aynısı resmen yaaa
(403 puan) tarafından
İzledin mi
0 oy
(3,834 puan) tarafından
kiz muge anlidaki olaylar gibi Allah korusun. kaynatan nasil birsey demiyor ben şaşırdım. 
(2,350 puan) tarafından
Hiç bsy demiyor canm
(3,834 puan) tarafından
Allah size yardım etsin. eşimin tarafının başına gelse oyle birsey esim ya annesini ya o adami vurur valla. cok diyalog kurmayın bence
(2,350 puan) tarafından
Eşim çok sinilri yarın ne olur bilemem
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Bence iyi yapmışın geniş kaynanan kayınbaban ders alır belki edepsizler o nasıl laf yyaaa
(2,350 puan) tarafından
İnşallah akillanilar
0 oy
(54,204 puan) tarafından
k.pederinde is yok kesin o adam para veriyodur o tatli geliyodur
(2,350 puan) tarafından
Adam yediriyor iciriyor onalro görsen neler aliyor
(54,204 puan) tarafından
ee iste kayinpederinde ondan göz yumuyodur ben daha hiç bilmem degil babamin arkadasi gelsin hicbir erkek gelip kalmaz bizde oyle sahur falan ortaligi ayaga kaldirirdi
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Kaynatana hic anlam veremedim nasil gormezlikden gelir , kaynanan ayri bi oynakmis zaten sasirdim hosuna gidiyo demekki o adam da adam denirse ne ayak oldugu belli degil 
(2,350 puan) tarafından
Vallahi canım kaynanamdan hiç beklemiyordum öyle eBay abdestli namazli ama adma sürekli hediye vs alıyor güya hatri var diye
(1,515 puan) tarafından
Kız kaynanan bu adama abayi yakmis olmasin gunahi boynuna
(2,350 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum ki öyle bı kadın dil ya
(1,515 puan) tarafından
Esine demekle enn iyisini yapmissin sussan o laf karsisinda daha da yüz bulup laf der , esin sagkin olsun yine de canim aman pis adam icin belaya bulasmasin
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Aboovvv midem bulandı hepsinden igrencler iyyyy 
(2,350 puan) tarafından
Benimde tiksindm en son eşime dedim daynamadm got yine  bizim gotumuz
(14,212 puan) tarafından
Kaynanan kayinpederinde ki genişlik Konya ovasında yok
(2,350 puan) tarafından
Hiç sorma
0 oy
(3,818 puan) tarafından
İyi yapmışsın eşine demekle canım ama bana gelecek adamın biri onları diyecek orda kaynanayı da adamı da yerin dibine sokarım o kim oluyor benim işime karışıyor 
(2,350 puan) tarafından
Şok geçirdim canım yemimle bsy diyemedm
(3,818 puan) tarafından
Haklısın canım sende insan bir kalır öyle ama eşine helal olsun dediklerine inanmış ama dikkat et kötü bişey yapmasın
(2,350 puan) tarafından
Vallahi canm eşim çok sınırlı bilmiyorm

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 427 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 703 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 363 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,673 göst.

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,963 cevap

336,324 kullanıcı

...