Kaynanama gittim komşuları kızını bunlara bırakmış 11 yaşında beni ikinci görüşü ay zaten ölmüşüm sıcaktan bı o gelip sirnaşiyor karnıma dokunup duruyor bebek gel bebek gel biraz uzanayim diyorum geliyor üstüme cullaniyor kızım ben kendimi zor taşıyorum bide sen cullanma üstüme dedim bide huyum var nefret ederim sırnaşık insanlardan eşimde dedi sen gel burda otur abla uzansin bak hasta dedi zor bela gitti yanımdan bende baban seni ne zaman almaya gelcek dedim o derece delirmişim ama gına geldi yani her çocuğu sevmem zaten bide soğuk bi insanım biraz sirnaşmadanda nefret ediyorum ağzımdan ne çıktığını bilmiyorum bazen sinirden genelde herkes bu özelliğimi söyler ne kadar öküzsün falan derler eşimi bile bazen sevdiğimde şaşırır sen beni sevmezdin ne oldu der aslan burcu olmak bunumu gerektiriyor acaba bilemedim ki :D
Aslan burcu nu karıştırma Senin hormonların dans ediyo ben de sırnaşık insani sevmem ama senin gibi de yapmam insallah uzulmemistir cocuk
Walla bende aslan burcuyum ama hiç öle diilim ewet sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymaz ama gerisi hiç uymuo bende acayip sırnaşığım kocam sewgimden benden bıkcak adamı bıktırcam die korkuorum kedi gibiyim hep benle ilgilensin ilgi sadece bende olsun istiyorum çok fenayım çoook
hahahaha bende sırnaşmayı çok severim akşama kadar naz cilve yap deseler yaparım
Evet fazla ökkkkküzzz oluyorlar benimkide aynı tahammül edemez bırak sırnaşmayı kendi yeğenlerinin sesine bile tahammül edemiyor bizim oğlan yandı valla
Ay eylem cok gulduruyosun beni ya ben de hic hoslanmam sirnasik insanlardan seni o kadar iyi anliyorum ki. Bi allahin kulu karnima dokunsun istemiyorum eşim hariç
1,486,756 soru
24,306,001 cevap
344,392 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın