0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar her yerde karşıma çıkıyor merak edip sipariş verdim kullanan var mi nasıl birsey:))

3 Cevaplar

0 oy
(1,849 puan) tarafından

One kiz :woot:nasil kullaniliyo

tarafından
Iranlı kadınların guzellik sirri diyebilirim:))kil gibi tas koparıp yuzune sürüyosun lekere iyi geliyo mus cildi beyazlatiyo muş herkes cok ovuyo trendyol dan sipariş verdim koltuk altima surucem baska bolgeye falan:))bakalim ise yarar inşalalh
(1,849 puan) tarafından
Hahaha başka bölge iyice kararmasin :)))
tarafından
Utandırma beni yaa;))bacak kenarlarıma surucem baksa yer derken:))))
-Reklam-
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kullanan bi arkadas cok. Memnundu canm bn kullanmadm ama leke icinmi kullancan 
tarafından
Evet yuzume sivilce lekesi var bide ten rengim biraz açılsın istiyorum koltuk altin bacak iclerim falan ise yaradi mi sende
(2,718 puan) tarafından
Bi arkadas kullaniyodu ise yariyo demisti canm bn lekelerim icin farmasinin aydinlatici serisini kullandm cok ise yaradi simdide siberianin beyazlatici maskesini kullaniyorm oda ise yariyo sukur cok mutsuzdm lekelerimden bayagi iyi geldi bb krem surmeden cikmazdm dusari simdi bi gunes kremimi surup cikiyrm
0 oy
(543 puan) tarafından
Ben kullaniyorum çok memnunum koltuk altında ve yüzde ise yarıyor 
(5,268 puan) tarafından
Canm aldigin yerin linkini atar misin
(543 puan) tarafından
Trendyoldan. https://ty.gl/q39joayn bu satıcıdan almışım :)
tarafından
Ne siklikla kullaniyosunuz acaba rengi aciyor mu koltuk altina surmek istiyorum bacağıma
(543 puan) tarafından
İki güne bir duşta kullanıyorum yüzüm iyice yumuşayınca ıslak parmak uçlarımla alıp peeling yapar gibi uyguluyorum yüzüme ve koltuk altıma çok bekletmeden duruluyorum sonra doğal sabunla yıkıyorum etkili bir ürün ben seviyorum. Bacakta kullanmadım hiç işe yarar mı bilemem
tarafından
Teşekkür ederim sagolun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
16 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde teleTubiii (2,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
15 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 316 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Muhammed 39! (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,605 soru

24,171,854 cevap

335,894 kullanıcı

...