0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

benimki suan 10.madde yuzunden uyumuyo gaz sancimiz bitti simdi de buyume ataklari cikti ve bitmesine de 10 gun var 2 aydir bunyem hala alisamadi uykusuzluga:(

2 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından

16 aylık halen uyumuyor benim bünyede uykusuzluğa alisti:D

tarafından
Aglamasa uyumamasina raziyim saatlerce agliyo uyumadigi zaman cok huysuz oluyo
(45,023 puan) tarafından
Geçer canım daha çok küçük büyüdükce çok degisiyo lar
tarafından
Onlar buyuyo da bizim de omrumuzden ömür gidiyo anne olmak ne zormus Rabb'im hepimizin yardimcisi olsun insallah
(45,023 puan) tarafından
Kızı büyüttüm bide oğlan da bı okadar olsaydı diyom başkada dusunmuyom zaten gerçekten çocuk çok zor sorumluluk istiyo iki tane bana yetti fazlasıyla :D
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Benim kızda 13.ü maddenin benzeri emziksiz asla uyumaz nasıl biraktircam bilmiyorum 3 aylıktan beri emzikle kendisi uyur sallama aşamasına geçmek istemiyorum 
tarafından
Emzige alistirmaya calisiyorum tutuyo gibi oluyo midesi bulanip atiyo en azindan kolaylik olur uyumasa bile aglamazdi ama yok tutmuyo
(3,102 puan) tarafından
Canım benim kızda zor tuttu baya zorlayınca alıştı şuan 19 aylık sadece uyurken alıyor ama ilerde sağlığı açısından emziği unutmaz diye endişeliyim bende
tarafından
Yok ya hicbisey olmaz uzmanlar 2 yasinda biraktirin 2 yasindan sonrasi zararli diyo 2 yasinda degilse uykuya da oyle daliyosa hic elleme bence ben de surekli veriyorum belki alisir diye bakalim
(3,102 puan) tarafından
En iyisi canım emzik bı yandanda iyi oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 289 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 472 göst.
0 oy
12 cevap 571 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,100 soru

24,425,224 cevap

351,898 kullanıcı

...