0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Benim Başım Çok Arıyor hanimllar Ve ateşim Var Her tarafım arıyor nefes fln rahat alamıyorum ....Korona Olmamadan suhbelendim Ve Hastaneye gitim test Verdim Allah'a Şükür Negatif çıktı ...Ama bana sordki Emzriyormusun Evet dedim ve ....Bütün sorunların Gosunden olmuş Dedii ne anlama geliyor bende bilmiyorum acil gitim diye Okadar çok ilgillenmediler sonra Kendi Doktoruna Git Oda Sana Bir Baksın Ne gerkiyosa Beli Olur...dedi....Kizlarr Afedersiniz cokk uzun oldu.

5 Cevaplar

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sut atesi olsa boyle bir sey olmaz ve gpguslerin sutle dolup,acir kan testi yaptilarsa dogru degil bi suruntu testi aldir
-Reklam-
0 oy
(898 puan) tarafından
Muhtemelen süt atesiy ben de çok oldum bu şekilde oldum ama nefes alamamayla alakası yok
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Onun adi mastit ama mastit senin anlattigin gibi olmuyo evet göğüsler hassaslaşır koltuk altindan göğse dogru agri yapar cok hafifte ates yapar ama nefes darligi bas agrisi falan yapmaz
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Mastit mi oldun acaba öyle olunca baya bı kotu oluyor insan ablaminda ateşi çıkıyordu ağrıları oluyordu cunki
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Canım mastit olabilirsin. Yani süt kanalların tıkanıp iltihap yapmış olabilir. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 196 göst.
0 oy
8 cevap 473 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,414 göst.
26 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,053 soru

24,177,780 cevap

336,207 kullanıcı

...