0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
Ben 21 yasinda gencecik 1 kadınım 5 yıldır babamla görüşmüyorum tek kelime bile etmez benimle sebebi ise sevgilim olmayan birini sevgilim sanması ne kadar yazık değil mi bi yanlış anlaşılmaya 5 yıl heba etmek. Kardeşim annem  herkes bana evini dar etti bana ne yemek yerdim ne odadan çıkardım daha o bitmemişken  erkek kardesim vefat etti sonra cok sevdiğim biri vardı sevgilim olmasa da beni sevdiğini qilemden isteyeceğini söylemişti. Annesi istemedi beni yani öyle dedi bilmiyorum. Sonra kendimden 17 yaş buyuk biriyle evlendim sırf o evden kurtulmak için suan ise kardeşine annesine hizmetciljk kölelik yapıyorum ne değerim var ne kıymetim bebegim olmasa qlip basimi gidiecm qma bi de bebeğim var  napcam ben Napcam Allahim  dünya bana dar geliyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,426 puan) tarafından
Bi laf vardır yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun rabbim yardımcın olsun çok zor ve yaşamadan yorum yapmak çok kolay gelir bizlere evladın için hayata sımsıkı sarıl Allah büyük 
(121 puan) tarafından
Sarılmaya çalışıyorum ama bırakmıyorlar 1 el ile tutuyorum öteki elimi itiyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canim ya yaşadıkların kolay şeyler değil keşke babangil öyle yapmasaydı sen bu durumda olmazdın 
(121 puan) tarafından
Bi defa sormadi ne oldu nedir hu demedi eğer gerçekten doğru olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi ama iste
0 oy
tarafından
Yagmurdan  kaçarken  doluya  tutuşmuşsun  küçücük ömrüne  neler sindirmişsin  rabbim yardımcın  olsun  bende 14 te nişanlandım  esim  13 yaş büyük ama beni asla kimseye ezdirmedi  hele ailesine  hiç önemli olan yaş değil  o adamin  vicdanı  ve karakteri  bence  rabbim yar ve yardımcın  olsun  ya önce aileden başlıyor zaten  onlar nasilsa  hayatin  oyle  oluyor 
0 oy
tarafından
Ah kuzum ah anne baba yar olmayınca elin oğlu hic olmaz malesef  rabbim yardımcın olsun evladin için bazı şeyleri yok sayman gerek 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 652 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 666 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,082 göst.
0 oy
8 cevap 514 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde azrabicer22gmail.com (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,542 soru

24,087,182 cevap

331,568 kullanıcı

...