0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (2,718 puan) tarafından
Kizlar komsulariniz bise getrdiginde tabagini bosmu verirsiniz dolumu 

Ben hic bos vermm veremem ama daha yeni tabak vardi goturdm 5 kisiler 5 dilim yaptigim Yiyecekten koydum evede gelince azmi oldu acaba dedim ya bisekil oldm sizce onemsenirmi boyle seyler bn onemsemem dusunmek yeterdir ama n bilim 

18 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
bos vermek gibi bi huyum yok annemdem gördüm gelen tabak boş gitmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Mümkün olduğunca boş vermem veremem icim rahat etmez

0 oy
(1,689 puan) tarafından
Boş verilmez.. Ne kadar verdiğinin bir önemi yok önemli olan düşünmektir.. 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
yani koydugun şeye göre değişir bence 5 kişiye yetip yetmeyeceği ya da ebatina göre de değişir. bence de boş göndermek hoş olmaz 
0 oy
(425 puan) tarafından
Asla Boş göndermem  hatta şuan komşumun tabagı bende sanki üstünde Bi yük var yarın tatlı yapıp göndericem
(35 puan) tarafından
Aynı benn :))
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bende boş veremem içim rahat etmez ayıp gelir bana 
0 oy
(163,381 puan) tarafından
ahahaha yasli bi gavur komsum var valla adami kurufasulye pilav bagimlisi yaptim ozon tabakasini delcek ☺
(207 puan) tarafından
Onlar bize müslüman diyorsa, bizde onlar neyse onu demeliyiz, hristiyan yada hristiyan değilse nereliyse öyle hitap edebiliriz mesela alman, rus, amerikalı gibi :)
Ateist
(207 puan) tarafından
Yok canım. Ateist'te dinine inanmayana denir. Bizim bazı türk ahmakları varya hani namaza oruca falan inanmayan işte onlara ateist yani kısaca dins.z deniyor :)
Komşum ateist kiz
(207 puan) tarafından
Herkesin inancına düşüncesine saygı duymak gerekir. Tabi onlarda bize saygı duyduğu sürece
0 oy
tarafından
Bende asla bos vermem ama 3 tabak bir legenim var hala gelmedi ayiptir soylemesi legenle lahmacun verdim 5 porsiyon yani karailigini beklemiyom boş olsada gelsin artik lazim pluyo :)
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Hayır hiç boş vermedim
0 oy
tarafından
Boş vermem karşı komşumla iyiyiz o verir ben veririm oda verince 4 kişiyiz diye 4 kişilik verir bende öyle veririm onlarda 4 kişi o yüzden 5 kişiyse yeter yani 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Boş verilmez bence de boş geldiği zamanda için bı garip oluyor keşke herkes bizim gibi olsa :)))
0 oy
tarafından
Dolu gönderirim boş içime sinmez 
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Hiç komşum yok ki :( 
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Bana gelen tabakları hep dolu veririmde ben birine tabak verince ne hikmetse hep boş dönüyor :) :ermm:

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Hiç bişey yoksa paket makarna yada bisküvi tarzi şeylerden koyarım yine boş yollamam
0 oy
(3,999 puan) tarafından
Ben beklemem bos gelsede olur ama simdi herkes oyle yapiyoo  
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Başkasından yiyecek kabul.etmem ama adettendir.derler dolu gider

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 648 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Minelsaglam33 (59 puan) tarafından soruldu