0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar herkeste illa bir kolik bebek olurmu. Mesela 4 çocuk var illa birisinde görülür mu

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benimki kolikti bilmiyorum ama çevremde nadir de olsa kolik bebek var . İlla her bebek kolik olmaz gaz olur ama kolik çok başka birşey. Birine beddua edeceksen bebeği kolik olsun diye etmek lazım insanda sabır kalmıyor çünkü ☺️
tarafından
Ay Allah yardımcınız  olsun ben şahit oldum uzakran ona bile dayanamdim ağladım çocuğun haline 5 6 aydan sonra duzelioda insan da çocukta yipranio
tarafından
4 ay çektim akşamüstü 6da başlar gece 11e kadar saniye susmadan morarana kadar aglardi neyseki geçti ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Illa olacak diye bisey yok 
tarafından
Ay inşallah yakınımda şahit oldum hamileyim korktum biraz
tarafından
Insallah olmaz kolik bebek cok zor
0 oy
(2,916 puan) tarafından
2 tane var benim küçüğüm oğlum kolik her aksam başlıyo kızımda hiç yaşamadım böyle
tarafından
İnşallah düzelir en kısa zamanda
0 oy
(8,171 puan) tarafından
Hayır alakasız. Kolik tanısı ayrıca doktor tarafından konulmalı. Günde 3 saatten fazla ağlamalı kolik bir bebeğin
0 oy
tarafından
Kolik bebek her 10 bebekten birinde görülen bir şey benim kızım da öyle çok zor bir bebekti hala da öyle 6 aylık olacak hala beni çok zorluyor kolik olmasi kalmadi şükür ama coook zor bi bebek.
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben yasadim cok zor bisey hemde ilk cocuk insan tecrubesiz valla dusundukce tuylerim diken oluyo aca butun cocuklarim oylemi olucak korkusu var suanda insallah hepsi oyle olmaz
tarafından
Benim yakınım ilki öyleydi 2. Çok çok uysal aynı olmuyor kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve... (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,830 soru

24,160,351 cevap

335,334 kullanıcı

...