0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bebegim kucagima alismis baska biyerde durmaz gotursem bise olirmu zateb arabadan inmicek babasiyla durucak cok durmicam bende  hemen alip cikicam

6 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Imkanin varsa internetten al gitme çocukla heryer virus kaynıyor bacım 
tarafından
Internette uymaz  canm ya hic bebejk kiyfti almadm bide.iade filan uzun is
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Canım çocuklara da bulaşıyor artık ben dişçiye giderken kızımı götürdüm maske falan vardı kızım da ama görevli babayla dışarda beklesin burda nolur nolmaz varsa eğer temaslı çocuklarda bulaşıyor dedi bende dışarı yoladım babasıyla 
tarafından
Canim benimde arabada bekkicek babasiyla.cocuklar tutturdu bayramlik diye gidip iki parca alim de soylenmesinler.cocuklara anlatamiyorumki
(1,615 puan) tarafından
Çocuklar heves eder canım bende baya önceden aldım dedesi falan aldı geldi götürmedim 10 aylık oğlumu da dışarı çıkacağım zaman mıtlaka arabasına yağmurluk örtüyorum bu arada havalar ısındığı için dışarı pek ihtiyaç olmadığında çıkarmıyorum bizim doktor işimiz çok oluyor
tarafından
Aynen canim havalar isinsada ben mecbur kalmaduca cikarmam disaru
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Bayram mı olacak ki bayramlık alacan al tabi yine ama şu ortamda hiç sağlıklı değil cikmak iki kiyafet için çocukları hasta etmeye değmez
tarafından
Canim doru diyisun ana bebegim arabada babasiyla beklicek .sorunnolurmu sizce.
(1,345 puan) tarafından
Eşin yanındaysa arabada beklesin tabi ben yalnız gidecen sandım çok dikkatli olun aman allah korusun birde kiyafetleri denerken dikkat edin
tarafından
Yok tatlim yanliz gidermiyim bebekle iste ilk kez goturucem ya pinpirik yaptim
(1,345 puan) tarafından
Dikkatli olun canım aman çok mecbur kalmadıkça çıkmayalım dışarıya çocuklarla
tarafından
Cnm dogru valla dikatli olsakta olmasakta ortalarda dolaniyor virus denen illet. Inşallah bu mubarek ay  hurmetine yok okur gider ya
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Canım hastaneler artik çocuklarla kaynıyor. Mutasyonlu vorüs çocukları çok etkiliyor. Yine sen bilirsin
0 oy
tarafından
Bende alcam ama oglumu kaynanama birakip gitcem canim goturmek istrmiyorum carsi avm cok kalabalik oluyo. Bi yere gitmicez zaten neden aliniyoki duyenler olursa oglumun ilk bayrami o yuzden bir corap bile olsa almak istiyorum 
tarafından
Aynen canim benimde kuzimin ilk bayrami
tarafından
Ne guzell keske eski bayramlar olsa ilk bayrami cok heveslenmistim
tarafından
Ayazzz ah canim keske keske.olsun RABBİM saglik versin yeterki
tarafından
Oyle kuzum o gunlerde gelir insallah
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Internetten neden almiyosunuz cnm
tarafından
Canim internetten uyar uymaz sikinti  oluyor bide iadesiyle ugrasmak istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 560 göst.
0 oy
8 cevap 258 göst.
5 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,078 cevap

336,453 kullanıcı

...