0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Kızlar oğlum 34 günlük saat 10 dan beri uyuyordu uyanali yarim saat oldu acaba yine uyur mu altını temizledim karnını doyurdum sizinkiler nasıllar beni çok şaşırıyor genelde asla bu kadar uzun uyumaz

8 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Belli olmaz canım bebek bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arasıra uyandırıp emzirin bence 
(1,300 puan) tarafından
Valla canım zaten o acıkınca uyanıyor gündüzleri hiç uymuyor o yüzden böyle uzun uyudu bende biraz dinlemiş oldum
0 oy
tarafından
Uyur tabi daha cok kucuk ben de 10 da uyutuyorum gece kalkiyo ama tekrar uyutuyorum kucagina al sirtini sivazla karnina masaj yap ayaklarina bisiklet hareketi yap rahatlasin uyur zaten
0 oy
tarafından
Kız onunla oyna bn öle yapiyorim gözü açıksa etrafa bakıyor hep birde birşey sorcagim  senin bebekte bir anda sıçrıyor mi 
(1,300 puan) tarafından
Evet canım ya kundak yapmadığım için sıçrayıp uyanıyor uyurken ki halinden bahsediyorsun dimi
tarafından
Aynn canm bnde kundak yapmadım doktorlar yapma dedi   bebeğin uyur ama sen biraz onla oyna  yor onu  bu sıçrama ne zman geçer acaba bnm bebek de 30gunluk
(1,300 puan) tarafından
Valla Kuzum hiç geçmiyor ki bazen ben.  Bile uykumdan öyle bir sıçrayarak uyaniyorum ki
tarafından
Bence buyunce geçer hep dua okuyirum ben ona birde bnm bebek bazen salyasi akıyor tükürüğü senin ki de varmı öle sey
0 oy
tarafından
Geceleri konuşma canım  ışıkları açma..emzir uyutmaya çalış gece kavramını ogrensin yoksa aynı saatte kalkıp oynamak ister seninle.
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Uzun süre uyutmayın. Kan şekeri düştüğü için uyanamıyor. Daha 40ı çıkmamış bebek.. 
0 oy
(672 puan) tarafından
6 aylik kızım 12 buçuktanberi uyumuyor. Ve 12 gündür saat 5 e kadar uyku nedir unuttum 
(7,930 puan) tarafından
21aylık oğlum da aynı halen ayakta yakında kafayı yiyip tımarhaneye düşücem
(1,300 puan) tarafından
Vallaaa bizde öyleyiz canım gece  1 2 saat uyuyo sabah 6 dedin mi pat uyanıyor saat öğlen 2 ye kadar kesik kesik uyuyup uyaniyor hep mirildaniyor
0 oy
(602 puan) tarafından
Uyur canım daha küçük

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 147 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,975 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 766 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde evlatlarim_herseyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,421 soru

24,400,715 cevap

350,121 kullanıcı

...