0 oy
1,487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ??? sohbet muhabbet edek azcik..

11 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
İyi degilim valla bebisimi emziriyom bi yandan buyuk oğlana laf dinletmeye calisiyom annanesiyle cok itisiyo bebegi kiskaniyo anneannesine çok düşkün normalde bebek gelince acayip huy degistirdi napcam bilmiyom delircem az kaldi ne ameliyat acimi bildim ne lohusaligimi bu oglan yuzunden
(1,499 puan) tarafından
Âmin inşallah her çocuk bir olmaz ya kızım yaramaz ama oğlum da tam tersi çok uysal sakin bi çocuk
tarafından
oooyy maşallah ya ona bende erkek ccklrna hep derim gnlde yaramaz olur diye ama negzl sakin bir cckms ❤ benim tek kızım var başkada dsnmuorm inş uysal akli başında bir kızım olur
(1,499 puan) tarafından
İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin bizimkileride bize hayırlı eylesin  herşey gönlünce olsun canım
tarafından
amin inşallah canisi seninde hayatin inşallah kolay güzel huzurlu geçer
(1,499 puan) tarafından
Amin inşallah hep beraber
-Reklam-
0 oy
(3,531 puan) tarafından

Tv izliyorum . Koca gene işte  oğlumda uyuyo gne tek kaldim;)

tarafından
ooh mis;) bende kizimlaym esim ise gtti
0 oy
(2,176 puan) tarafından
ayagimi sivrisinek isirdi ulasamiyorum su an ona sovmekle mesgulum :D sozler harikaymis bu arada ilkine bayildim :D 
tarafından
geçmiş olsun canım su tut kasinmasn. bende çok sevdm ilkini
0 oy
(124 puan) tarafından

image

buda benden olsun anami ozledimmmm

tarafından
vefat mi etti allah korusun da. ?
0 oy
(348 puan) tarafından

Malasef bende iyi degildim bugun ama toparlandm sukur cocuklarimla esimle yemek yedik cay ictik smdi bi cay daha icicez  guldur gulduru izliyoruz :)

tarafından
bende iki uç gündür iyi dglm ama iyi olmaya clsiorm. bnde güldürü izliorm:)
(348 puan) tarafından
Ne guldum yaaa ;)))))  cok güzeldi
tarafından
ewet aynen komik di:)
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Benimde kocayla oğlan gezmeye gitti büyük kızımda anneannesigilde bizde küçük minnoş kızımla buralarda takılıyoz işte 
tarafından
baya kalabalık ailesnz snrm? :) negzl
(1,499 puan) tarafından
İki kızım bi oğlum var kalabalık derken 5 kişicik canım :)))
tarafından
olsun canim maşallah size:) bu zamanda 5kisi az değil bizde 5kisiydik evlenmeden önce smdi uç kişiyiz eşim ben kızım:)
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Bende hatim  indirdim  aritmaci tamire  gondercekti kayinpeder kaynanayla  hatim indirdim gelmesin die konuşmuyorum çünkü Allah tan gelmedi :D yuzsuz  olduğu için geliyor ondan 

tarafından
senndemi aran yok :)
(1,145 puan) tarafından
Yok canim baktım  sustukca beni ezmeye çalışıyor. . Verdim veristirdim tabiki  sustumu  cenesi malesef susmadi hakaretler  lohusa halimle ağza  alınmayacak şeyler oyüzden lazım değil başkası olsa yolmustu onu
tarafından
bu insanlar ne istiyor bizden anlamiorm sanki biz düşmanz gelin dglde sanki onlarda o yollardan geçmediler hic anlamiolr insanı. allah yardmcn olsun canisi
(1,145 puan) tarafından
Sorun ne biliyor musun kendi yaşadıklarını  yaşatmaya  çalışıyorlar  emin ol
0 oy
tarafından

Güzel sözler canım

Valla yeni uyandım gözlerim şişmiş :DDD 
tarafından
nezamandir uyuorsun tatlım? :)))
tarafından
Valla canısı baya uyumuşum çocuğa da kaynanam baktı sağolsun
tarafından
oooh mis valla:) çok iyi glmistr ngzl❤
tarafından
Ay aynen kuzum :))) ❤️ ❤️ ❤️
0 oy
tarafından
Oğluşu emzirdim yanına uzandım cnm öyle 
tarafından
8günlük de oldu melegm yaa maşallah❤
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Iyi akşamlar canım sen nasılsın paylaşımlar çok güzel anlamlı kuzum 
tarafından
beni de soran biri oldu yubbii:) son zamanlardr skntlym biraz nrml skntlrn dsnda canım idare ediyorum sen nslsn canım?
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Çok ideali atarlı giderli sözler bulmusun :) tarzim degil bu atar :) sukur iyiyim kuzucuklarimi uyutuyorum sonrasinda da bir koca yığın ütü var inşallah onları utulicem sen nasılsın? 
tarafından
:))) elimde değil inan benim yazisim hep bu şekildr okuldayken bile böyleydim :) bide cck olunca uzunca hic yazamiorm:) allah sana kolaylık en çok da sabir versin :) kuzum isin çok zor
(9,647 puan) tarafından
Amiinnn aminnn kuzum dusun artik oyunkolik kocayi gormez oldum.. aynı evi paylaşan iki ev arkadaşı modundayiz:D
tarafından
esin desteği çok önemli oluyor benim es de cckdan snra iyice kndni salmaya başladı herşeyi benden gözlemeye başladı amma bu sorunu aşmam lazim . 1 tane cck yetti bana valla zatn bi kızım bide kocm ben iki tane cocuk büyütüyorum:))) aslında:)) bir tane çocuk bana yettide arttı :) çocuk büyütmek çok zormus cidden
(9,647 puan) tarafından
Hemde ne zor valla belki çocuklar buyucekte esler hep aynı kalıcak onlar için iş işten geçmiş gibi :/
tarafından
ikimizede dünyayı dar ederim ben o bana nekdr kotu olursa ben daha da kötü oluorm ben çok üzülüyorum çünkü. ccklrmz  büyüyeck inş aynen ama ins da babaları da büyür:)

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 971 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (775 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 718 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kizannesi (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 519 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 487 göst.