0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
iyi aksamlar hanimlar . 2 yasinda kizim var karnimdayken de yerinde durmazdi heryerden vururdu simdi de yerinde durmuyo bin sukur sagligi yerinde yaramazlik yapsin sorun degil ama kendine zarar veriyo . evim amerikan mutfak haliyle ortada masa sandalye var sandalyeleri cekip tezgaha cikiyo masaya cikiyo zipliyo sandalyeleri kaldirdim koltukdan koltuga atliyo . yataga cikiyo komodinlerin tepesinden aliyorum surekli pesindeyim bir dakika durmuyor ya bugun inanmazsiniz camin onune tırmandı kasla goz arasinda cam kapi acamiyorum zaten Allah korusun balkona biraz cikiyoruz hava alsin diye ayagini bir atisi var demire arkasindan tutmasam atlayacak . parka gidiyoruz kedi kopek pesinde kosuyo kuyruklarini cekiyo kaydirakdan yuzustu atlayarak kayiyo. hayır dedigim herseyi itina ile yapiyo dolabin kapagi surgulu kucucuk boyuyla yerinden cikarmis ayagina dusmemis allahdan . yani artik ne yapacağımı bilmiyorum çocuklarla yanyana getiremiyorum dovuyo aglatiyo . kizmamaya calisiyorum hep guleryuzluyuz yaninda sesimizi bile yükseltmeyiz bu yüzden mi simardimi acaba. kizsam da birsey farketmiyo zaten no no diyip siritip gidiyo . bir akil verin hele ne yapayim ben bu cadiyi . kac kere yatakdan masadan dustu her gittigim evde sandalye kaldiriyom cikip atlamasin diye 

6 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
2 yas sendromuna hosgeldin benim kızım da ole malesed zamanla gececek
(2,241 puan) tarafından
insallah canim . ama emeklemeye basladigindan beri boyle bu cadi :) sendromu bitmiyo ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumda aynı babası hep diyor sen yüz verdn herşeye agliyo bna akl versene kiz neypym yabnm life ck hiperaktif:)
tarafından
Aynn cnm seninki iki yaşında bnimki1,5yasjnda öyle napcm ya:))
(2,241 puan) tarafından
bu zamana kadar hep boyleydi canim :)) simdi daha beter tabi
tarafından
Ahh yandk desene baciko:))
(2,241 puan) tarafından
hec deme canim :))) canlari saolsun
tarafından
Aynen cnm:))
0 oy
tarafından
Sabretcen benim oglan ilaç kullanıyordu 2yildr 
(2,241 puan) tarafından
ne icin kullaniyo canim
tarafından
Hiperaktivite dikkat bozukluğu
(2,241 puan) tarafından
gecmis olsun canim benim kizi da bir goturmeliyim doktora sanirim ama ilac da kullansin istemiyorum mecbur kalmayiz insallah
0 oy
(594 puan) tarafından
Benm oğlumu anlatmışsın :))
(2,241 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun:)
0 oy
tarafından
Hiperaktivite bir hastaliktir ve teşhisini detayli bir inceleme sonucunda doktorlar koyar eger cocugunda hiperaktivite varsa ilac tedavisi ile düzelebilir 
(2,241 puan) tarafından
saolasin gercekden artik doktora götürmeyi düşünüyorum insallah ise yarar
tarafından
Ne cocuklar gordum ilacla duzeldiler uzulme tabi hasta degilse vermez
(2,241 puan) tarafından
ilac da vermek istemem cocuguma ama gerekirse mecbur canim insallah gerek kalmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
14 cevap 350 göst.
+1 oy
13 cevap 293 göst.

Kategoriler

1,477,334 soru

24,181,912 cevap

336,362 kullanıcı

...