iyi aksamlar hanimlar . 2 yasinda kizim var karnimdayken de yerinde durmazdi heryerden vururdu simdi de yerinde durmuyo bin sukur sagligi yerinde yaramazlik yapsin sorun degil ama kendine zarar veriyo . evim amerikan mutfak haliyle ortada masa sandalye var sandalyeleri cekip tezgaha cikiyo masaya cikiyo zipliyo sandalyeleri kaldirdim koltukdan koltuga atliyo . yataga cikiyo komodinlerin tepesinden aliyorum surekli pesindeyim bir dakika durmuyor ya bugun inanmazsiniz camin onune tırmandı kasla goz arasinda cam kapi acamiyorum zaten Allah korusun balkona biraz cikiyoruz hava alsin diye ayagini bir atisi var demire arkasindan tutmasam atlayacak . parka gidiyoruz kedi kopek pesinde kosuyo kuyruklarini cekiyo kaydirakdan yuzustu atlayarak kayiyo. hayır dedigim herseyi itina ile yapiyo dolabin kapagi surgulu kucucuk boyuyla yerinden cikarmis ayagina dusmemis allahdan . yani artik ne yapacağımı bilmiyorum çocuklarla yanyana getiremiyorum dovuyo aglatiyo . kizmamaya calisiyorum hep guleryuzluyuz yaninda sesimizi bile yükseltmeyiz bu yüzden mi simardimi acaba. kizsam da birsey farketmiyo zaten no no diyip siritip gidiyo . bir akil verin hele ne yapayim ben bu cadiyi . kac kere yatakdan masadan dustu her gittigim evde sandalye kaldiriyom cikip atlamasin diye