0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esimi ve ablasini hakkimda ileri geri konuşurlarken msjlarini yakaladım plan yapmislar oglumu almak için bana hakaret etmisler demiştim aileme gitmiştim 2 hafta sonra esim almaya geldi bizi ve barıştık ama donerken görümcem le atıştık bayaa neyse döndük eve esimle gayet iyiyiz çok özlemiş senle yaslanmak istiyorum ben kimseye guldurmeyelim kendimizi soz mu filan konustuk baristik gelgelelim konuya görümcem ben yokken 1 yil önce eşim beni dövdü sövdü  kollarim mor oturup aglarken eşimin ablasi hakkında dedigi miras meselesini söylemiştim ama o anlik sinirle kirginlikla hem ağlıyorum hem canim aciyo bunlari anlatmış geldim herkes düşman bana eşimde istemiyorlar seni silmisler ddi niye ben dayak yerken iyiydim gidince mi kotu oldum ddm cok cok iyiydik esimle gorumce yine bozfu bnde onun dediklerini anlattim ama o ablam sinirle söyler sanane ddi o sana kasarda der o.rspu da der sen kimsin de kiriyosun dedi bende evden kovdum gitti gece 1 de kavga etmiceksen gelebilitmiuim diye msj atmış geldi ama ablasıyla sıkı fıkı olmuşlar yag ballar görseniz varya delircem ya yuvam yıkılmasın oglum babasiz kalmasın diye döndüm hata etmişim napcam ben napmaliyim sen ablanla mutlu ol ben cocugumuzla ddm ona en son 

7 Cevaplar

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Başlık şam anlattığın bağdat. =) Şu an iyi misiniz eşinle 
tarafından
Cok tatlisin ya güldürdün beni Hayır bugün bi kac o laf atti oglumla ilgili ama ben orali olmadim o lafindan sonra da olmam yarında eve almayi düşünmüyorum ablasiyla mutlu olsunlar cok yordular beni kendi neler diyodu simdi onlar aile oldu esim bisi derken biz diye bahsediyo onlarla bir olmus tamamen cok iyidik ya 10 gün filan sonra bu muhabbetler çıktı bni istemeyen hemde kendi hataliyken cocugumu da istemesinler ddm 17 ay sen gostermedin aileme simdi de ben göstermiyorum bizimkiler ne kadar sa sizinkilrr de o kadar ddm
-Reklam-
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Eşin yanar döner davranıyor ağırlığını koy iyice 
tarafından
Koydum ddm ayri yaşamamız en dogrusu git ailene ben evimde düzenimde dururum ablanla mutlu ol ddm dun ablasi babssi annesi gelceklerdi yüzleşmeye babasi geldi hatta önden ben ona detaylica anlattim gitmeden iyiydim gidince niye dedikodular dondu madem vardi sikintisi ben burdayken anlatsaydi ddm kendimi savunsaydım ddm ama arkadan konusmak daha iyi niyetli haklisiniz hele esimle ayriyken di mi tam baristirma cabasi bu di mi sizce ddm ona da cook kızdım gelin aksam bekliyorum benm cekincek biseyim yok ddm tamam gelecez ddi gelmediler ama
0 oy
tarafından
Bu evliligin duzelme ihtimali yok bence kuzu.İyice cılkı çıkmış .Bence bosanmalisin .Hem dayak yemissin , hem de ailesini onemsedigi kadar seni onemsemiyor.Aci cekiyorsun bildigin .Niye dayaniyorsun ki ? Daha fazla cekme bu insanlari .Gorumcenle esin surekli bunu yapacaklar.Sen de hep uzuleceksin .Surekli sans vermissin ama degisen bir durum yok , olmayacak da.
tarafından
Aynen varya resmen ic sesim sin suan ic sesim ayni seyleri söylüyo bana ama cocugumla tehttit ediyo akli ersin ben sogutcam senden diyo resmen neler neler diyo ya bana
tarafından
Ya o tehdit mesajlarini kaydet mahkemeye goster .Elinden geleni ardina koymasin.Cocugun kucukse zaten sana verirler velayetini :) ben oyle biliyorum yani .Sen onun hakaraet dolu ya da tehdit dolu mesajlarini kaydet .Mahkemede kullan
tarafından
Msjda atmiyo kurnaz uyanmis avukata danismislar herseyi cocugu alamayacağını biliyo benden ama büyüdüğünde bize kalmaya geldiğinde 1...2....3 derken elbet gircem aklina diyo cocuk bu biliyosun filan diyo annen seni kacirdi bizden hepimize kötülük etti teyzelerin annen kötüler bizi ayirdilar annen kotu kadin dicekmis ben seni birakmadim anen kacirdi dicekmis
tarafından
Korkma .Seni korkutmak , yildirmak icin yapiyor.Ya zaten yarin öbur gun seni pat diye birakma ihtimali var .Korkma , zaten bunun sonucu bosanma canim.Sen bosanmasan bile gunun birinde onun eni bosama ihtimali var .
tarafından
Aynen öyle kesinlikle katiliyorum sana gördüm bunu ona da söyledim zaten önce Allah sonra evladimiz ve biz aile olarak olmicaksak bi manasi yok sana sil at demiyorum dememde sen gibi yapmam acısını biliyorum ama sen onlari evladından üste tutuyosun buna katlanamam ddm
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Sen o lafları nasıl yutup geldin yalbis hatırlamıyorsam mesajlar da sana baya ağır konusmuslardi
tarafından
Evet doğru hatirliyosun almaya gelmese gitmezdim aslaa almaya geldi ama ablasi yine bozdu ortalığı işte gayet iyiydik pişmandı yani ama ablasi körelmiş gözlerini elimden daha bisi gelmiyo son çırpınışimi da yaptim daha yaprak kıpırdamaz bende
(14,200 puan) tarafından
Bu saatten sonra baya zor görünüyor bu evlilik baya yıpranmış
tarafından
Evet canm malesef ben cok çırpındım ama olmuyo
0 oy
(53,958 puan) tarafından
ne mal gorumceler var kocalar var 
tarafından
Onlarla ilgili Tek duam su muberek gunde cok mutlu olsunlar en mutlu anlarinda cocuguma ve bana yasattiklari yumru olsun boğazlarında o onlara yeter
0 oy
tarafından
Belliydi böyle olacağı. 
tarafından
Aynen öyle ya ben a.ptalim gerçekten yavruma üzüldüm icim parcalandi 15 gun kivrandim resmen de bunlarda o yurek yokmus sadece dedikodu etmisler su muberek gunlerde sah damarından daha yakin olan Rabbim biliuo kalbimi aklimdan geçeni hepsini günahımı aldılar bnmde minik yavrumunda
tarafından
Dua et bol bol canım yapacak bir şey yok
tarafından
Malesef canm
0 oy
tarafından
Ah ya bi yere kadar sveindim yine maymun olmuş birileri 
tarafından
Aynen canm ☹☹☹☹☹

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,046 göst.
0 oy
4 cevap 360 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,918 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 747 göst.

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,960 cevap

332,462 kullanıcı

...