+1 oy
2,354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar nasılsınız ☺☺ 

Çok uzun zaman oldu post açmayalı ☺

Tam kapanmada var mı? Planlar 

Ailelere gitmek gibi yada o 17 gün nasıl geçer diye bi fikri :angel:

Eşim benim aileme gitmeyi orda vakit geçirmeyi istedi 

17 gün dolu dolu geçecek sanırım 

Aylar oldu görmeyeli başka şehire gidicez 

Kızım da annem gilde doyasıya öpüp koklarım :angel:

45 Cevaplar

0 oy
(15,147 puan) tarafından
Evdeyim online derse devamke
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Bizde köye gitmek istiyoruz eşim sağlıkçı izin alaym yarın gidelim istersin dedi dedik çok izin almış oluyorsun haftaya yasak olsaydıda haftaya giderdik bayramı orda geçirirdik şimdi kara kara düşünüyoruz bayramda başka memlekette nasıl yapcaz evden çıkmıyoruz bir bayram tatilimiz vardı bekliyorduk günlerce o da olmadı
tarafından
Tüh yaa bu kötü olmuş ama olsun sende bir ailesin sende evlatlarınla beraber kutla bayramı ☺❤
(109 puan) tarafından
Valla canım ailem burda değil eşimin aileside burda değil 7 aydır evliyim öyle evdeym komşuda yok evladımda daha karnımda :)
tarafından
Oyyy kıyamam ki ben sanaaa :(((
(109 puan) tarafından
Bakalım hayırlsı artk canım
0 oy
(425 puan) tarafından
Kapanmada doğurmayı düşünüyorum da bakalım nasip :))) 
tarafından
Hadi inşallah bi avazda canım ❤
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Offf nasıl geccekse valla:ermm:

tarafından
Çok içten bi of çekmişsin gibi geldi banaa
(45,024 puan) tarafından
Valla bu hayat bu yaşananlar çok bunaltiyo insani artik
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Eve tıkınıp kalacaz cnm temizliğe son gaz devam
tarafından
Ben yaptım hertarafı misler gibi kolay gelsin sana da❤
(3,163 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim cnm benim
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bana koymadı canım sokaga cıkma yasagı :) zaten yasak varmıs gibi takılıyodum bütün eksikleri eşim gelirken alır bende evdeyim yani çöpü bile eşim atar :) 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Yok cagnim aileler bi kosede kalsin:D Esim calisacak ben de evden calisacagim,sinavlarim basladi onlarla ilgilenip,guzel guzel ders yapcam :DD
0 oy
tarafından
Kızın beden annende canm 

Valla eşimin kız kardeşleri istanbuldan gelecekler bizde kalacaklar anlicagin müthiş ve otesi bi yasak bizi bekliyor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yasaktan önceki yaptıklarımı tabikisi yatcam kalkcam arada bı tuvalete gircem işte:D
0 oy
tarafından
Evi baştan sona badana yapacağız :) Sürekli erteleyip duruyorduk evdeyiz madem yapalım dedik. 
0 oy
(5,941 puan) tarafından

Kurallara  uyacağız  tatil amaçlı  bir  yasak  değil  bu  cekirdek ailemle  wakit geciricem  her zamanki gibi  zaten  eşim  de çalışıyor  

Senin  kızın neden  annende  kalıyor  ki
0 oy
(337 puan) tarafından
Bu kapanadan sonra ülkede nüfus patlaması yaşancak bak gör :D
0 oy
tarafından
Ben zaten yasaak gelmeden de tam kapanmadaydim.benim.icin bisiy değişmedi .ailem  on dk mesefa kaynanam iki sokak ötede 7 aydır gitmiyoruz vakaalr arttığından beri..yine gitmicez onlarda gelmicek rutin işler benim ki.
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bizde durm aynı evde oturmaya devm
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Çalışacağız :)))))
0 oy
(861 puan) tarafından
Herkes ailesinin yanına gidior o otobüste virüs tekrar çoğalacak. Bütün güzel bayramlar için bi bayram feda edin herkes evinde geçirse daha ii olacak aslında 
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Eşim çalışacak benle oğlum evde oturacaz bisiklet aldım yasakalr için en fazla apartmanın bahçesine çıkar süreriz sonra eve çıkarız temizlik planalrim var evi dipten temizlerim herşeyiyle fırsat olur bide randevu aldık oğlumu sünnet ettiririm yasaklara denk gelir mi bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bayram tatili değil ya bu memlekete gitmek ne alaka ya işte böyle çıkıyor virüs valla diyicek bişey yok evde oturucaz hoş memlekete gitmiyoruz sizler gibi 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Kara kara düşünüyorum ekmek olunca kim getirecek karantinadayiz cikamiyoruz
tarafından
Kız somun ekmek aldirin bugün birine buzluğa at, her sabah yicegin kadar çıkar tazecik oluyor sanki yeni fırından çıkmış gibi
(4,848 puan) tarafından
Dün ablam getirdi 4 ekmek ikisini eşime verdim ben çok yemem zaten ekmek diğer ikiside mutfakta krep falan yapıp ekmeği azaltacam yada bazlama hamuru yoguracam oda olmadı polis yada mihtarlohi arasam h
Getirirmi ki 3 paket süt var yeter mi acaba diye düşünüyorum bi oglum iciyor
tarafından
Getirirler kuzum niye getirmesinler sonuçta karantinadasin zorda kaldığında ara getirsinler oturup birde hastalık içinde onu da düşünme
(4,848 puan) tarafından
Ne bileyim ya polisi aramaya da cekiniyorum o kadar suçlu falan uğraşıyorlar muhtarlıkta yan gelip yatıyorlar :D gerçi onlarda getirmez
0 oy
(163,463 puan) tarafından
benim istekleri unutma sakin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,765 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 566 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 750 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 892 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,672 soru

24,142,915 cevap

334,555 kullanıcı

...