0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
7 aydır aileme qitmiyorm kız kardeşim evlenecek bayramdan sonraki hafta anca öyle qönderiyor 6 mayısta qidicektim malesef iptal oldu ailemi cok özledim eşim ve ailesi bana karsı iyi deqiller onum için annemi babamı cok özlüyorm ve arıyorm allahtan birazda olsa kafamı daqıtacak bi oqlum var .17 sinde qidicem eşim uyuyordu qittim dedim 17 sinde qidicem sen kafana qöre neden deqiştiriyorsun diyor bende iptalmi olsun drdim 20 qün daha yanındayım dedim neyse ben 6 sında gitseydim 2 haftadan fazla kalıcaktım ne güzel oda düqünde qelip bizi sahsi arabayla  alıcaktı eve dönücektik şimdi 17 sinde qidicem düqün qünü qelirse bir hafta bile ailemin yanında kalamıcam benide dönerken qötürücenmi dedim evet diyor qötürme birazdaha kalayım dedim o zamn ben qelmiyorm iki kere masraf yapamam diyor yani ucak bilet parasını diyor durumumuz iyi ne kadar düşüncesiz ve bub aklı veren kaynananm hiç istemidyorlar aileme qitmemi allah yardımcın olsun  cok üzüldüm cok

10 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Allah islah etsin onu insani evlenecgine pisman ediyorlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ana aklıyla iş yapanlar hiç çekilmiyor. Rabbim yardımcın olsun inşallah. 
0 oy
(11,460 puan) tarafından
Gelmesin o düğüne sen kal bende 1 buçuk sene olacak görmüyorum ama yarın gidiyorum inşaallah 
tarafından
Banada yarın ucus var dediler isterseniz deqistirelim dedi arada bir hafta oynuyo eşim yok dedi
0 oy
(78 puan) tarafından
Valla bu konuda bende yaralıyım o yüzden Allah yardımcın olsun. 
0 oy
tarafından
Seni doğurmuş büyütmüş bir insana nasıl gitmeni istemezler ya
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Anasının yüzünden oluyor ALLAH sana yardım etsin kuzum
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcın olsun kaynan için evlat evlat sizin için öyle değil Allah bildiği gibi yapsın öyleleri i kendi kızı varsa öyle yapsalar hoş mu
0 oy
tarafından
Yasaktan önce git değiştir bilet gününü olmaz mı 
0 oy
tarafından
Bu gelinlerden ne isterler anlamam kendi kızı böyle olsa ortalığı yıkar Allah merhamet versin
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Allahım vicdan merhamet versib

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 532 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 972 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu