0 oy
397 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
13 nisanda sipariş verdim daha gelmedi sadece bezler geldi ıslak mendil falan sipariş etmistim bi kaç tane kalmış bitmek üzere ne zaman gelecek artık 27 nisan yaziyo tahmini teslimat bir haftadır böyle   yakın zamanda benim gibi veren oldumu siparişiniz geldimi hemen

4 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Kargo biraz geç geliyor maalesef yoğunluktan dolayı 27 Nisan diyor sa en geç yarın gelir 
tarafından
Inşaallah ya ben bu gün bekliyodum ama bu günde gelmez artık. Çok kızdım bu defa yaa
(3,521 puan) tarafından
Valla belli olmaz daha erken gelebilir
tarafından
Bekliyom başka çare yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende o tarihte verdi. 3 günde elime ulaşti. Senin çok uzun süre olmuş ya
tarafından
8 adet ürün sipariş ettim 2 adet geldi diğerleri kaldı bezler geldi 200 adet sipariş etmistim 6 adet kalmış daha sinir oldum şuan
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Evet canim benimde bezler geldi ilk, geri kalani daha dun ulaştı elime
tarafından
Bende dün belki gelir dedim bugün gelir dedim ama geleceği yok 8 adetten 2 adetini göndermişler 6 adet kaldı
(6,973 puan) tarafından
Tahmini tarih bugun demisler daha bismillah canim gun bitmedi, bugun gelmezse o zaman ebebegi ara söyle,  ama gelir yani
0 oy
tarafından

UPS kargo ise geç gelir maalesef, bende geçenlerde sipariş etmiştim PTT ile hemen gelirken UPS ile çok daha geç geldi. Birde adres yanlış diyorlar :ermm: Hâlbuki aynı yazılan adrese PTT yolluyor. 

Neyse iki hafta önce sipariş verdim yine aynı, PTT ile geldi UPS ile hâlâ bekliyorum...

tarafından
Bence onlar senin hakkına giriyor, 3-4 gün içinde gelecek diye bekliyorsun çünkü sana lazım olacak bir ürünü alamamış oluyorsun.
tarafından
Bugün saat 18. e kadar belki gelir dedim yine gelmedi ebebek uygulamasindan şikayet edecem bu gidişle kargoyu
tarafından
Ben bugün sordum, adresi yine yanlış yazmışlar.
tarafından
Dün şikayet için uygulamadan yazdım valla insanları mağdur etmenin bi anlamı yok. Sanki yurt dışından sipariş veriyoz. Madem adres yanlış niye başka kargo geliyo ozman
tarafından
Aynen öyle ya saçma sapan işler

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 308 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
16 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Muhammed 39! (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 295 göst.

Kategoriler

1,472,164 soru

24,108,062 cevap

332,805 kullanıcı

...