0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından
Merhaba güzel hanımlar. Az önce yorumlarda bi arkadaş önermiş. Eşler arası uyum için bileklik var diye. Bu tarz birsey kullanan oldu mu hiç cidden faydası var mı. Eşler arası uyum yada pozitif enerji için. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın 
-Reklam-
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Makrome çiçeği kolyesi var bende ama inanmadığım için kullanmıyorum :) 
(672 puan) tarafından
Ben inanıyorum öyle şeylere ya ama tek kullandığım kızlarım için kehribar kolye. Diğerleri hakkında bilgim yok
0 oy
(163,453 puan) tarafından
o nasi bi bileklikmis acaba 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bende instada görüyorum herkes yorum yapıyor memnun kaldık diye ama bilmiyorum
(672 puan) tarafından
Bende hep duyuyorum ama kullanmadım kehribardan baska
0 oy
tarafından
İnanmıyorum yok şans yok bağlılık 
0 oy
tarafından
Bi kolyem var dogal tas ve gumusten. Ismini valla hatirlamiyorjm hediye gelmisti. Pozitif enerji veriyo olumsuz dusunceleri atiyo vs gbi ozellikleri var ama bende ki ise yaramadi bilmiyorum alakasi yok
(672 puan) tarafından
Arındırma işlemini yaptınız mi belki o yüzden ise yaramiyodur
tarafından
Nasil oluyo hiv bi fikrim yok
(672 puan) tarafından
Toprağa gömüp bi gün bekletmeniz gerekiyor
tarafından
Yapmadim kuzum
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bende pembe kuvars var, kötü enerji ve nazar için onu kullanıyorum
(672 puan) tarafından
Etkisini gördünüz mü
0 oy
(410 puan) tarafından
Canim onu yazan bendim soyle bi aydinlatma yapayim... simdi esler arasinda uyum deyince tovbe buyu gibi bisey oluyo...  mesela topragin enerji aldigini hepimiz biliyoruz degil mi buda onun gibi esler neden kavga eder ruhsal olarak biri sikintilidir sinirlidir agresiftir o uzerindeki olumsus enerjiyi alir yoksa onu taktin iyi anlastin diye bsey degil.. insani piskolojik olarak ve bedenen rahatlatiyor e rahatsan stres altinda degilsen neden sorunlar olsun ki... zaten bilinc altimiz oyle bisey ki hemen etkileniyor atiyorum covid geldiginde durup dururken bogazimiz giciklandi ates varmi diye kontrol etttik oyle bsey beyine sinyal veriyor ve bunlari taktigin zaman topraga gomun sonra tekrar takin diyorlar ustune cektigi seyleri atsin diye bilmiyorum ben kullaniyorum ise yariyor kimisi hemen etkiler kimisini daha gec etkiler degisir yani 
(672 puan) tarafından
Yok kiz ne büyüsü tövbeler olsun :D hem benim öfke kontrolsuzlugum var öncelikle bunun için istiyorum zaten rahatlamak için. O yüzden bi sorup sorusturayim dedim :)
0 oy
tarafından
Kızım için kehribar kolye almştım onun dışında bnm yok
(672 puan) tarafından
Aynen bende sadece kehribar kullandım kizlarima

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,474,330 soru

24,137,871 cevap

334,380 kullanıcı

...