0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rabbime binlerce milyonlarca sukur sabah 07 10 da kızımı aldim kucagima sezeyan cok zormus yaa beni linclemeyin lütfen 

8 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Niye linçleyelim kız ben panik atak geçirdim epidural korkusundan sakinleştirici vurdular. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı huzurlu bebeğin olsun. 
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sen nasılsın
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah ve evet sana katılıyorum sezeryan çok zor 
0 oy
(2,977 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım bende çok kötğ oldum tansiyonım düştü falan iki kere serum verdiler o esnada :D

0 oy
(223 puan) tarafından
Her dogum bir değil kuzum ben dünyaya bidaha gelsem sezeryan olmak isterim yine valla sağlıkla büyüt insallah hayırlı evlat olsun
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Gözün aydın. Rabbim sana bağışlasın. Ohh mis gbi kokuyodur şimdi her yer. Benim yerime de koklayiver minnagi. Ömrü uzun olsun inşallah. 

Herdoğum kişiye özeldir tabiki. Bense aşırı kolay bi dogum geçirdim sezaryenle. Hic dogum sancisi cekmedim. Hemen ayaklandim hic agrim sizim olmadi. Sende bol bool yürü. Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk ayaklanirsn
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 193 göst.
20 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 348 göst.
+1 oy
17 cevap 382 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,858 soru

24,189,389 cevap

336,824 kullanıcı

...