0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Kızlar bogazmda et parcasi varmis gibi yutkunamiyordum rahatsiz ediyordu benî hastaneye gittim ultrason cektim doktor guatr bezi ilthap kapmis dedi bana indeks diye bi hap yazdi kullandigimdan beridir ishalim 1 hafta oldu habı icmeyeli hala ishalim kızlar bu ilac ayarlarimi bozdu siz hiç boyle bi durum yasadiniz mi ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşamadım canım ama bol bol su iç bence vücudun susuz kalmasın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beyaz leblebi ye canım hemen keser ishali 
(246 puan) tarafından
Deniyecem onu da sagol canm netten arastirdim pêk ic acici birsey okumadim bu ilactan sonra olusan ishal hakkinda ama bi de sizlere soraym belkî yasayan olmustur bên hayatmda ilk defa bu ilac yuzundwn ishal oldum sanirim daha once ishal oldugumu hatrlamyorm
0 oy
tarafından
Valla yapatmsiin bilemm ama ben bi yemek kaşığı kahve yeyip üzerine bol su içince ishal gidiyo biraz mide bulandırıcı ama geciyo anjnda
(246 puan) tarafından
Cnm bên ishal oluşumu takmıyorum ki kafama acaba ciddi birsey mi ondan mi oldu ilaci keseli 1 hafta oldu hala az da olsa duzelme yok netten baktm ilac degilde baska turlu tedavi yontemi uygulanmali yaziyor korktum acikcası
tarafından
Ilaç yan etksiinde baksana yaziyomu
(246 puan) tarafından
Daha önceden antibiyotik kullandığınız sırada sizde karın ağrısıyla birlikte şiddetli ishal geliştiyse veya tedavi sırasında ya da tedavi sonrasında ishal gelişirse, doktorunuza söyleyiniz. Bu durum antibiyotik tedavisini takiben ortaya çıkabilen ve tedavinin durdurulup, özel bir tedaviye başlanılmasını gerektirebilecek, ciddi bir bağırsak iltihaplanmasının belirtisi olabilir.
(246 puan) tarafından
Bak boyle yaziyor cnm
tarafından
E kız bariz yaziyo işte git doktora
(246 puan) tarafından
Korona var canm ikiz kizlarim var gitmek istemiyorum birakacak kimsem de yok
tarafından
Ama sağlık cnm bu esin izin alsın senin için bigun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
15 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,488 soru

24,111,895 cevap

333,002 kullanıcı

...