0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (2,032 puan) tarafından
akşam tv haberlerde izledim şimdi de internette çıkıyor 7.5 depremi bekleniyor bu yüzden çok hasarlı falan olanları 18 ıstanbul yakın şehire tahliye edecekler doğru mu yakın mi deprem

5 Cevaplar

+2 oy
(475 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Camm o.simdi degil olası bir deprem de  beklenen istanbul depremi vat ya ne zaman olcağı belli degil olursa depremzedeleri tahliye etcekler memlekete gitmek isteyeni de memlekete götürecekler surekli deprem bolgesindeyiz ne den tedbir alınmıyo diye tv lerde soylendiginden boyle eylem planı yapıldı  InsaAllah rabbim korusun boyle bir deprem yasatmasin tedbir bizden taktir Allah tan
(2,032 puan) tarafından
öyle mi tv sesi kisikti yanlış anlamisim ya aynen tedbir bizden rabbim evlatlarimizi korusun
(475 puan) tarafından
Evet camm bende denk gelince izledim zaten nette de ayni.sekilde yaziyo
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Annem dedi pek anlayamadım bende Küçükçekmece oturuyodum  ben geçen sene taşındım Bursa'ya 
(2,032 puan) tarafından
bugün haberlerde söylendi tahliye yaptıklarına göre durum ciddi
(7,617 puan) tarafından
Evet. Maalesef öle ben hem korkudan hemde kimsemiz yoktu oğlum doğunca döndük  evim muskail o sebeble korkum cokta yok çünkü İst bursa yakın
(2,032 puan) tarafından
rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bilmiyorum ama burda debrem bitmiyor hwrgun sallaniyoz kusadasi 
(2,032 puan) tarafından
ay gercektenmi
(2,133 puan) tarafından
Aynen canim 1 saat once yine sallandik
0 oy
tarafından

Oda gelsin zaten bi deprem eksik Allah dan başka sığınacak limanımız yok Rabbim büyük ne diyim 

(2,032 puan) tarafından
açlık yokluk hastalık hepsi aldı başını gidiyor deprem kaldı bir rabbim yardimci mi olsun
0 oy
tarafından
Doğrudur cnm olası depremde tahliye için karacdeniz hava ulaşımı olacak..senelerdir söyleniyor büyük olacak diye tedbirli olmak lazım
(2,032 puan) tarafından
allahım evlatlarimizi korusun
tarafından
Virüsten kaçıyoruz deprem çıkıyor depremden kaçıyoruz doğal afet çıkıyor bunlarla yaşamaya alışıyoruz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,370 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 612 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 455 göst.