0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
11 aylik olfu hala ama hala carsafta salliyoruz her aksam kollarim kaldirmiyir artik nasil biraktiricam bu aliskanligi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
birliğinde sallasan olmuyor mu 
(689 puan) tarafından
Kucakda sallaniyor yada çarşafla
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Oo buyukte artık baya niye başta ona alistirdinki canım yaa zor olur ole
0 oy
tarafından
Neden öyle alıştı ki ya zor olur sana çok ayakta falan uyumuyor mu 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Baştan öyle alışmış olduğu için çok zor bırakır ama sn inat eder sabredersen bırakır Galiba.. en azından ayağında salla bari o bile daha kolay.yanlis anlaşılmasn bn ayakta da sallamaya karşıyım da kötünün iyisi olarak belirtiyorm
0 oy
(163,537 puan) tarafından
hamak besik al bacim
0 oy
tarafından
Hamak beşik canım ya da tavana direkt çingene beşiği kur ona kol mu dayanır sırt mi dayanır at hamak beşiğe yada çingene beşiğine orada sallansın büyük kızımda ah ne çektim keşke dedim küçükte ki aklım ondada olaydı küçük kızıma hamal beşik yaptı babam böyle rahatlık yok atıyordum içine emmeden emmeye kalkıyordu birtek çocuk 
0 oy
(601 puan) tarafından
sen başta öyle alıstirmissin ben köye gittigim zamanlar kaynanam 7 aylik oglumu çarşafta salliyodu huysuzlandigi zaman bende yapmayin alismasin eve donunce de ister ben nasil ugrasayim orda siz yoksunuz diyodum ama eve donunce biraz istedi ama yapmayinca artik unuttu
tarafından
Kiz çocuğu  ona doğurmuşum  gibi neler ediyodu baktim sessiz kalmak iyi degil sesimi cikardim ek gidada filanda cok sıkıntı  yaşadım  ilginç ilginç  seyler vermeye calisiyodu beni hiç  sayiyodu
(601 puan) tarafından
biz senede 2 hafta gorusuyoruz oda köye gidersek ayni sehirde olsak nasil olurdu bilemedim
tarafından
Benim alt katimda hiç  görüşme  daha iyi herseye burnunu sokmaya çalışıyor  bereket ben izin vermiyorum ben kizim olcak dediginde kendi adini olcak demisti düşündükçe  cinleniyorum☺️
(601 puan) tarafından
koyaydin kız =)))
tarafından
Hee bende oyle diyodum doguramda onun adini koyam tabikide koymadim☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gokce123 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
13 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bez bebek (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 605 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,601 cevap

335,891 kullanıcı

...