0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar biliyorsunuz yasaklar var benim koca görevde bayrama kaynanaya gidecektim 2/3 gün kala şimdi yasak gelince Çarşamba gidersem 15 gün kalmak istemiyorum karar veremedim. Evde mi olucaksnz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız çarşambadan bayrama kadar kalırsan 20 gün kalacaksın of of bende gidecem Perşembe köye napim
tarafından
Offf sorma ya vallahi bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Gitme işte bahane olur :D

tarafından
Eşime dinletemiyorm maalesef
(7,827 puan) tarafından
Eşine laf dinletmek zorunda değilsin ki gitmicem diceksn ezdirme kendini 18 gün nasıl geçer
tarafından
Normalde bişey demiyor ama onlara 9 aydır gitmiyorm iki kere Kendi aileme gittim biraz haksızlık yaptım eşimede karşı mahçup hissediyorum Bayramda oğlumla tek kalıcambevde yalnız olmamızı istemiyor o yüzden git diyor cnm
(7,827 puan) tarafından
Aaa 9 ay gitmediysen git canım dediğin gibi haksızlık olmasın sabır çekeceksin artık
0 oy
tarafından
Evdeee kalllll çok muhabbet tez ayrılık getirir, şeytan yanındakiyle daha çok uğraşır gitmeeee :) :)
tarafından
Olsun bayramdan sonra git sen :) dinle bizi :)
tarafından
Bayramdan sonra kocama gitme ihtimalim var insAllah olursa hiç gitmem kaynanwyi görmektense kocamı tercih ederim :))
tarafından
Tamam işte şimdi 17 gün uzun süre kuzum 1 hafta olsa tamam da gerçi aranız iyiyse çok yorulmayacak ve strese girmeyeceksen de gidebilirsin
tarafından
İşten değil cnm aramızda iyi ama 10 dk mesafe var evime bu kadar yakın olup başka yerde kalmak istemiyorum ayrıca bir tane bekar kaynım var evde kararsız kaldım
tarafından
Ooo o zaman hepten boşver hem yakınsınız hem bekar kayın gerek yok otur evinde :)
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Benimkide canım biryerlere de gitmem.valla 
tarafından
Bende zaman geçsin diye istiyorum
0 oy
tarafından
Bayramdan sonra bnde kaynanmlara gideceğim kaç ay kalırım bilmiyorjm ins askeriye de tez zmaan da izinler açılır 
tarafından
İnşallah cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,490,132 soru

24,353,741 cevap

346,620 kullanıcı

...