Diğer posta bu yüzden cevap veremedim iftarda zehir oldu ...Kızlar bizim üst komşu sürekli eşiyle kavga ediyor ama öyle böyle değil afaedersiniz kadın o.cocugu s.git vs diye sürekli bagiriyo tabaklar çanaklar felan neyse bir kaç gün önce ambulans geldi bana sıkıntıdan suyum geldi annem babam korona olmuştu bin şükür iyiz dün karantinalari bitti annemgilde bende bizim dükkanımız var kuş dükkanı onlarda canlı tabi kuzenim bakmıştı kuşlara karantina sürecinde babam karantinası biter bitmez vebale girmeyim bakım hayvanlara hemen eve gelirim demiş bizim binayla dükkan yakın mahallede babamı tanırlar benim eşim çok yüksek sesle konuşur bazen su savaşı felan yaparız evde kostururuz ambulansta gelince babamın önünü kesmişler siz kızınıza niye sahip çıkmıyor sunuş hergun eziyet ediyor damat diye yukarıdaki komşunun kavgasini biz sanmislar babam aradı bana bagirdi ben sizi bugunler icinmi okuttum yetiştirdim yoklukla eğer bişey varda soylemiyorsan hakkimin zerresi helal değil dedi 1 saat yemin ettim evede gelemiyor hamileyim tam iyileşiyim diye düşünmüş ağladım eşime bağırdı eşim yemin ediyor babam ben bişey yapsam altta kalirmi zaten hiç yapamadı size der diyor babam komşular böyle dedi diyor yemin ediyoruz üst komşu diye yok anlatamadım şimdi aradım yine yemin ettirdi bişey varda soylemiyorsan diye dedim 2 yıl nişanlı kaldık biseyini gördünüz mü baba valla biz değildik dedim hakkımı helal etmem bişey varsa diyor tansiyonu felan tavan yapmış adamın eşim söyleyeni bulacam dövecem diye kopuruyor ay en sonunda ağlamaktan helak oldum bana bir akıl verin napiyim şimdi uzun oldu hakkınızı helal edin