0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Diğer posta bu yüzden cevap veremedim iftarda zehir oldu ...Kızlar bizim üst komşu sürekli eşiyle kavga ediyor ama öyle böyle değil afaedersiniz kadın o.cocugu s.git vs diye sürekli bagiriyo tabaklar çanaklar felan neyse bir kaç gün önce ambulans geldi bana sıkıntıdan suyum geldi annem babam korona olmuştu bin şükür iyiz dün karantinalari bitti annemgilde bende bizim dükkanımız var kuş dükkanı onlarda canlı tabi kuzenim bakmıştı kuşlara karantina sürecinde babam karantinası biter bitmez vebale girmeyim bakım hayvanlara hemen eve gelirim demiş bizim binayla dükkan yakın mahallede babamı tanırlar benim eşim çok yüksek sesle konuşur bazen su savaşı felan yaparız evde kostururuz ambulansta gelince babamın önünü kesmişler siz kızınıza niye sahip çıkmıyor sunuş hergun eziyet ediyor damat diye yukarıdaki komşunun kavgasini biz sanmislar babam aradı bana bagirdi ben sizi bugunler icinmi okuttum yetiştirdim yoklukla eğer bişey varda soylemiyorsan hakkimin zerresi helal değil dedi 1 saat yemin ettim evede gelemiyor hamileyim tam iyileşiyim diye düşünmüş ağladım eşime bağırdı eşim yemin ediyor babam ben bişey yapsam altta kalirmi zaten hiç yapamadı size der diyor babam komşular böyle dedi diyor yemin ediyoruz üst komşu diye yok anlatamadım şimdi aradım yine yemin ettirdi bişey varda soylemiyorsan diye dedim 2 yıl nişanlı kaldık biseyini gördünüz mü baba valla biz değildik dedim hakkımı helal etmem bişey varsa diyor tansiyonu felan tavan yapmış adamın eşim söyleyeni bulacam dövecem diye kopuruyor ay en sonunda ağlamaktan helak oldum bana bir akıl verin napiyim şimdi uzun oldu hakkınızı helal edin

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilip bilmeden yaptıkları işe bak ya o adamcağız a bir şey olsa pat diye böyle laf mı denir ne kadar luzumsuzluk 
tarafından
Ay birde babam kalp hastası geri zekalı çok yemin ederim
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından

Helal olsun o babaya valla iyi olmuş olacağı varsa önden kesmiş sevindim şahsen bı hemcinsimin arkasında babası böyle durduğu için varsın sovsu:D

Sonra o uyduranlara da sovsun
tarafından
Kız eşime neler dedi küfür etse iyidi eğer öyle birşey varsa seni arabanın arkasına bağlar sururum diye yemin etti
(12,763 puan) tarafından
Valla amcanın ellerini öperim shshsh bı şey olmaz eşinde korksun ahaha valla çok eğlendim :)
tarafından
Kizzz gülme adam kalp hastası tansiyonu fırlamış benide gülümsettin eşim bilir zaten benim baba az p.skopat :)
(12,763 puan) tarafından
Yoook babana bı şey olmasin rabbim korusun ya :)
tarafından
Aminnn çiçeğim binlerce kez hiç birimizin ailesi başından eksik olmasının❤️❤️
0 oy
tarafından

Sitres yapma cnm benimde başıma geldi. Hemde kaynanam. Rezillik çıkarmıştı.  Annem geldi kontrol etti de öyle rahatladı. Eşim beni aç bırakiyormus.  Boşanmak istiyormuş.  Ben yakasından dusmuyirmusum. Neler neler sonuç kendini rezil etti 

tarafından
Ayy annemgillede evimiz yakın hiç bir sorun yaşamadık babam saniyorki uzulmesinler diye ben söylemiyorum
tarafından
Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah canım. Korkmuş adam
tarafından
Aminnnnnnn binlerce kez aminnn
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yapacak bişey yok görüntülü arayın karşısında Kur'an'a el basın inanır inşallah
tarafından
Yok basmam Kur'an'a el ben askm
0 oy
(410 puan) tarafından
Yaa cok tatli baban kiyamam kotu olmus ama yani bi bakima iyi 
tarafından
Kız adam hasta kalp hastası öyle söylenir mi bakalım daha neler dediler adam bu kadar kopurdu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 874 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,548 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,090 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.

Kategoriler