0 oy
481 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 33 haftalik hamileyim test sonucum yeni cıktı pozitifim. Hamilelere ilac vermiyolarmis. Ne icmeliyim. Daha once atlatan hamile arkadaslar ne yapti

5 Cevaplar

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini al. Doktoruna da numarası varsa danışabilirsin istersen
tarafından
Sagol cnm ozel numarasi yok yarin burosundan ulasirim
(2,462 puan) tarafından
Oyle yap canim bazi bitkisel seyler ve meyveler sakincali olabiliyor hamilelikte
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Normal vitaminlerini kullan ekstra c vitamini felan al turşu ye
tarafından
Sagol cnm
0 oy
(31 puan) tarafından
Haftalarımız aynı bende pozitifim 7. Günüm. Doktorum kan sulandırıcı igne C vitamini ve çörek otu yagı başladı bana. Kesinlikle doktorunuzu arayın geçmiş olsun.
tarafından
Tesekkurler
tarafından
Doktoruma ulastim bende cnm. Oskapar 4000 diye bi kan sulandirici igne al dedi. Eczaneden c vitamini tablet al dedi. Oksuruk icin 1 kasik tereyagina 3 kasik pekmez koy ic dedi. Kan sulandirici igne seninkidemi oskapar. Her gun mu yapiyorsun acitiyormu
(31 puan) tarafından
Benimki oskapar yada enox demişti biz enox bulduk aldık . Hergün 1 tane vurman gerek internetten önce kesin nasıl vurulduguna dair videolar izleyin. Kol göbek bacak gibi yerlerde yag dokusuna vuruyosunuz ben kollarımdan vuruyorum. Acı konusuda ilk 10 saniye biraz yakıyor sonra hiç vurmamış gibi oluyor isterseniz eşiniz vursun daha iyi oluyor.
tarafından
Sagol cnm gecmis olsun
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Mutlaka doktorunu araman lazm cnm arkadasim da 37.haftada suan kovid..kanindan pihtilasma baslamis hemn kan sulandiriciya basladilar..yani ek bisey alman gerekebilir riske atma sakin..
tarafından
Sagol cnm
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Boğazına iyi bak canım sık sık ye su iç
tarafından
Sagol cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 220 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep7070 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Lovebayb (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,554 soru

24,171,171 cevap