0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
tarafından kapalı

size bisey danisicam akıl akıldan üstündür  benim oğlum 3 yaşında ikinci çocuğu istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benim kendi evimdeyim suan ama oturacağım ev yapıldı iki sene sonra o eve gircem o zamnda kaynanamla altı üstlü oturcam şuan kaynanam benden biraz uzak oturuyo bende çocuk o zmn olsa yardımcı olurlar diye düşünüyorum sizce ikinci çocuğu bu evdemi yapayim yoksa yeni evimdemi fikir verirmisiniz oğlum 4 yaşında oluyo doğum olana kadar

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından

Kız oluyorsa arka arkaya çıkar gitsin benim olsa yapardım valla oğlum 6 yaşında küçük lukten kardeş duygusuyla büyüsün isterdim ama tabi bu senin kararın ben kendi adıma söyledim :ermm:

(379 puan) tarafından
Maalesef üç kez düşük yaptim oglumdam sonra
(385 puan) tarafından
Canım bende ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim bi tane dahada düşünmüyorum etrafimdaki insanlar üst üste getir diyo ama cesaret edemiyorum olursa 4 yas olacak aralarinda
(379 puan) tarafından
Tabiki canım sen nasıl uygun görürsen bakicak olan sensin
(385 puan) tarafından
Özel deyilse neden düşük oluyo
(379 puan) tarafından
Bilmiyorum canım daha gen testi yaptırdık sonuç beklıyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zorlanmıycağını düşünüyosan peş peşe yap gitsin. Bir büyürler. 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
3-4 yaş ideal cnm erteleme sonra çok zorlanirsin.Tasinirsan bu sefer bebekle ilgilenmek zor olur simdi olsun o zamana dek büyür zaten..
0 oy
tarafından
Dünde sormuştun aynı soruyu
(385 puan) tarafından
Evet sormustum tekrar sormak istedim postu görmeyen arkadaşlar için gorenler okumayabilir
tarafından
Yeterli cevabı almışsın bence ve üst üste aynı postu acmak yasak
(385 puan) tarafından
Yok ben yasak diye birşey görmedim istediğim kadar atabilirim okumak isteyen olur okumak istemende okumaz canm
tarafından
Yasak. Adminden veya editörden bilgi alabilirsin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,496 soru

24,386,755 cevap

349,048 kullanıcı

...