0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bıktım bıktım bıktım.cocuqumu bensiz yıkıyor cocuqumla uyuyor bn olsamda istemiyorum onu kırmadan nasıl söylüceö çünkü kendisi hemn küsüyor evinize qelmem aglıyor zırlıyor seytan qözyasları ama herseyime karısıyor bn sanki oqlumun annesi deqilim beni hiç ama hiç qörmüyor gurbetteyim burda kimsem olmadıqı için bi işim olunca mecburen kayınvaldeme bırakıyorm ama yerini bilsin ben onun annesiyim söylesen kıskanıyor der ama asla deqil ben onun annesiyim ben 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Azeri kaynanalarıda türk kaynanalarından beter valla herhalde canım, çocuğunu omu doğurmuş da o yatıyor biraz sesini çıkarmalısın
(1,012 puan) tarafından
Kaynananın milleti ırkı yok demekki ;)
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Kuserse kussun, kusura bakma anne ama oglumu ozluyorum, benden baskasiyla yatmasina rizam yok de.
tarafından
Bizde olsalar bebe aqlasa benden önce o kosuyor kızım oqluna bak demiyor bi bakıyorum kendiside cocuqun yataqına qirmiş birlikte yatıyorlar
(6,973 puan) tarafından
Onu benim annemde yapardi diye dusunuyorum canim, cok sevgiden aglarsa ilk kendi kosar ama diger zamanlarda tama anne ben geldim,ilgilenirim de nazikce kov
tarafından
Ama benimle uyumak istiyor yavrum diyor kalkmıyor
(6,973 puan) tarafından
O zaman tutup alacaksin cocugu anlayacak. Kusese kussun
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kuserse küssün  benim  hiç  umruma gelmez  herkes  yerini  ve haddini bilecek  
tarafından
Sesim cıkmıyor diye bütün ipleri eline almış tumak yapmıs resmen
(5,941 puan) tarafından
Bir an önce sesini  çıkar  ozman  kim  annesi  anlasın
0 oy
(102 puan) tarafından
İstediği kadar ağlasın susar sonra merak etme sen annesin bebeğin senle olmalı yıkaması zaten çok saçma asla sen olmadan yıkamasın iyi niyetli olsa bile onun bi annesi var ve annesi yanında olmadan su bile veremez çocuğa . Sert dille değilde düzgünce konuş istersen .  Bu hareketlerin beni rahatsız ediyor lütfen dikkat eder misin gibisinden bir konuş baktın anlamıyor sert dille konuşursun.
tarafından
Kac kere konustum aglıyor küsüyor sen benden torunumu kıskanıyorsun v.s
(102 puan) tarafından
O zaman eşine söyle o konuşsun napcan can7m ya kabul edeceksin bu durumu ya değiştirmek için bişeyler yapcan
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kız 
0 oy
tarafından
Bnm kaynanam da oyle.. Gel gör ki ağzımı bıle acamıyorum bişe desem ağzımı kırar heralde 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ne kadar işim olursa olsun çocuğumu böyle 1 kaynanaya bırakmam cok bakmak istiyosa doğursun bi tane baksin 
0 oy
tarafından
Kuserse kussun söylerdim anne sen nenesisin çok istiyorsan kendine bir tane getir istediğin kadr bak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunanne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 532 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 301 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 966 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,107 soru

24,134,573 cevap

334,222 kullanıcı

...