0 oy
1,646 göst.
Diğer kategorisinde (9,232 puan) tarafından
Eşimle.markete gittik.bilen bilir arada sırada karakoldan eve gelir bir günlük. Neyse ikimizde farklı reyonlarda biseyler bakıyoruz.kizin bir eşimden üstteki bı urununistedi eşimde yardımcı oldu.kiz başladı teşekkür ederim aaaa ne güzel gözleriniz varmış.buralimisiniz vsvs.uzatti elini ben Elif diye.esimle kızı işliyorum market arabasina yaslandim bakıyorum . Kız susmuyor.neyse gittim yanlarına kız zannettiki ürün alcam ordan bı müsade edermisjn yaaaaa dedi. 

En son dayanamadım dedim sen ne arsizsin ya ewli bekar dinlemeden yanasiyirsunuz adamlara. 

Böyle şeyler okadar çok ki cewremde. Ama bendede gram kıskançlık yok.simdi eşim dio sen kiskanmadin mi yooo dedim sonuçta seni bekar zannetti tanışmak istemiş olabilir ama ewlisin konu kapandı. Şimdi linclemeyin eşin terslemedi mi diye. Terslemek değilde muhattap olmadi

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy sen bi çekil  kocamin yanindan yaaa yapsaydin☺️☺️☺️
(9,232 puan) tarafından
Yok kız banada eğlence cikti
tarafından
Valla benimkine yapsalar  döverim  kiskancim aşırı☺️
(9,232 puan) tarafından
İşte bende kıskançlık yok belkide o yuzndendir
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 O kızın dengesizliği eşin tepki vermemiş ne güzel tersliyemezki muhatap olmaz 
(9,232 puan) tarafından
Kızlar sapıttı artik
(7,617 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
tarafından
Aynen oyle esim kiyafet almaya gitmiş ordan biri ben cok begendim size cok yakismis demis tabi esim bunu bana anlatmıyor kaynim dedi kadın begendi bu aldi diye esimde yaşlıyı diyo inanmam tabi ama esimde yürüse aha sana bi aldatma postu
(9,232 puan) tarafından
Eşe güven varsa tamamdir
tarafından
Yapamaz odu kopar her zaman derim g.tu açıklar ayağından çorap cikarmaz diye
0 oy
(379 puan) tarafından

Evli yada bekar kızın ilk görüşte ayyy gözleriniz ne güzel demesi çok saçma olmuş her yerde insanız yardimlasiyoruz ama kimsenin gözüne gotune bakmiyoz sinirim bozuldu :ermm:

0 oy
tarafından

Esimin gözune bakan gozlerini oyardim onun:getlost: nasil sakin kaldin kiz ben rezil ederdim orda o kizi 

(9,232 puan) tarafından
Kıskanç değilim ben yapamıyorum kıskançlık.napim gözü meydanda herkes bakiodur ama biz gormuyoruz
tarafından
Canim oyle degil illa ki bakan olur bakmak var bakmak var yani tutup da gozlerin ne guzelmis demesi normal mi sence
(9,232 puan) tarafından
Arsiza ne denir ki hiç bulasamam
tarafından
Sabirliymissin canm ben o an mantikli dusunemezdim yani
(9,232 puan) tarafından
Havva valla Derim.aldatacak erkek hersekilde aldatır hiç umursamam. He öyle bir hatayami düştü hayatı alt üst olur. Bunu bilir .sabır ewet bende çok var gram da kıskançlık yok
tarafından
Canim kocan icin bisey demiyorum ki aldatacagi varsa tabi aldatir ama gozunun onumde kiz oyle dese ben tutamazdm sanirim kendimi ben de oyle asiri kiskanc degilim ama boyle bi durumda sessiz kalmazdim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
14 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emine.077 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 586 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azrasudd (180 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,456 soru

24,085,964 cevap

331,471 kullanıcı

...