0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlaar Bugün tam 120. Günümüz ve miniğim artık beni duyabiliyor uzun zamandır bu günü bekliyordum artık onada can geldi ya çok garip allaha şükürler olsun<3<3

5 Cevaplar

0 oy
(1,293 puan) tarafından

Masallah canim Allah tamamina erdirsin

tarafından
Amiin çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
bebek anne rahmine dustukten 40 gun sonra ruhu uflenir zaten :)) Allah hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canm :))
tarafından
Alimlerin çoğunun ittifakına göre 120. Gününde üfleniyor (:
(2,176 puan) tarafından
gecen sene dusuk yaptigimda baya arastirmistim bi kac hadiste 40gun olarak okumustum ama mantikli ruhu olmayan bi ceninin neden kalbi atsin ki :)
tarafından
"Her birinizin yaratılışı ana rahminde nutfe olarak 40 gün derlenip toparlanır. Sonra aynen öyle (40 gün daha) alaka (yapışan şey) olur. Sonra yine öyle (bir 40 gün daha) mudga (et parçası) halinde kalır. Ondan sonra melek gönderilir. Ona ruh üfler..." (Abdullah ibn mesud rivayet etmiştir müslimden)
(2,176 puan) tarafından
dogrudur canm ben anin uzuntusuyle yanlis okumus bile olabilirim :)
tarafından
Sorun değil sadece attım bilgilendirme amaçlı (:
(2,176 puan) tarafından
iyi ettin canm o kadar canim yanmisti ki ne okudugumu bende bilmiyorum sadece bu kadarini hatirliyorum :)
tarafından
Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın hiç bir annwye evlat acısı yaşatmasın zordur elbet
(2,176 puan) tarafından
aminn canm cok zordu valla
(306 puan) tarafından
Bu ne demek ayy ben ilk defa duyuyorum :0
(2,176 puan) tarafından
ney ne demek kiz
(306 puan) tarafından
Tuhu uflendi flan demissin ya ona diyorum kiz
0 oy
tarafından
Ezelden beri kimin dünyaya geleceğini anne karnına düşmeden Zaten Allah belirliyor ve ruhları ufkeniyor anne karnına düştükten sonra değil yani Katrilyonlarca ruh annesinin karnına düşmeyi bekliyor can olarak canım :) 
tarafından
"Her birinizin yaratılışı ana rahminde nutfe olarak 40 gün derlenip toparlanır. Sonra aynen öyle (40 gün daha) alaka (yapışan şey) olur. Sonra yine öyle (bir 40 gün daha) mudga (et parçası) halinde kalır. Ondan sonra melek gönderilir. Ona ruh üfler..." (Abdullah ibn mesud rivayet etmiştir müslimden)
0 oy
tarafından
Rabbime sukredicegimiz o kadar cok sey var ki inan 
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Onun ruhu coktan üflendi canm :)

tarafından
Yok bugün üflendi inşallah hadislerde geçtiği gibi (:

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 658 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde bir_melek_aannesii (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 781 göst.
+1 oy
4 cevap 358 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,089 soru

24,164,298 cevap

335,531 kullanıcı

...