0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günaydın canlarım. Sabah sabah tepem atmış durumda gerçekten. Dün sabah eşim babasıyla birbirine girdi neredeyse ve konu çok açmış. Deli oldum duyunca bide eşime bağırıyor hala bu saate kadar uyunurmu ölmüş açlıktan. Eşimde ağzına geleni söyledi bı pazarim var sinemde son haftalarında ne istiyosun bizden die halbuki istese aç kalmaz ***** herif ekmek bulamamış yalana bak hele. Bu sabahta eşimi gönderirken kahvaltı hazırladım bıraktım masaya az önce geldim mutfağa baktım hiç biseye dokunmamış. Deli oldum görünce. Sordum nie yemedin die şimdide gelmiş bana sabah sabah okadar şey yenirmi diyor. Boguverecem en sonunda gerizekalı ya 

4 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Beraber yaşıyorsunuz galiba ya çok zor haliniz kendi kendini doyuramıyor mu huysuz adam eşi nerede ki
tarafından
Maalesef herşeyi önüne gidicek beyfendinin karnım burnumda strese sokuyor beni
Kayınvalidemle ayrilar maalesef
(1,345 puan) tarafından
Ay çok sormuş işin ya eğer gencse onunla oturmak zorunda değilsiniz baksın kendine başka çocukları varsa onlara gitsin yani sen ona bakmakla mükellef değilsin hadi çekilir yanı olsa tsmam da birde bebeğin olacak çok zor olur senin için allah yardımcın olsun
tarafından
Sorma canım vallahi çocuk gibi aglattigini bilirim beni. Ya 55 yaşında falan ama bildiğin çocuk gibi 3 senedir bunaldım yemin ederim. Sürekli bı bela okumalar falan bı görmen lazim. Diğerleri baktı sıra bizdeymis mecburen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemin ediyorum ayni benim kayinoederim aynisini yasadim pazar uyurduk kapiya dikilirdi acliktan öldük diye esimi ise gonderir masaya biseyler koyardim asla dokunmazdi. Aksam yemek yapardim ucundan yer kalkardi sonra da oglu gelince butun gun iskence gormus gibi muamele yapardi. Dayanamadim ciktim gittim annemlere. Evi ayirdi simdi cok sukur rahatladim, Allah yardimcin olsun ugrasilmiyo cok zor
tarafından
Şaka gibi evimde ayrı ama kaynanamla ayrilar mecbur bakıyorum. Nefret ettim artık. Çocuk gibi ağladığımı biliyorum sinirden
tarafından
Cok iyi anliyorum seni canim malesef benimde her gunum aglamakla geciyordu kayinvalidem vefat ettigi icin kaliyorduk katlanamiyordum artik psikolojimi gercekten cok etkiliyordu
tarafından
Ama hakkım helal değil hiç bı şekilde o bu değil kocamla da kaç kere bozdu aramı pislik. Çocuk yani bildiğin dengesiz
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Babanemle dedem geldi aklima onlarda oyleydi acimizdan olduk kalkin gari diye bagirip dururlardi
tarafından
Sanki buzdolabını sırtımda tasiyom aç ye işte
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Kaynanan nerde yok mu canım böyle olanlara sinir oluyorum ya halden anlayın
tarafından
Ayrilar canım biz bakiyoruz maalesef. Ah bide bana sor sinirden ağlıyorum artık
(7,322 puan) tarafından
Yazık kadın da mı dayanamadı ne yaptı eli ayağı tutuyor bi ekmek arası bile yapıp yiyebilir öküz ya
tarafından
Zamanında çok dövmüş canım kaynanami anlattıkça hala icim acır kadına. Gece 3lerde sigara bulmaya yollarmis ahlaksız
(7,322 puan) tarafından
Terbiyesiz ahlaksız adam
tarafından
Katılıyorum canım o kadar pislik bı insan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 337 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,233 puan) tarafından soruldu
0 oy