0 oy
680 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,848 puan) tarafından
Eşim bugün test verdi şimdi baktım pozitif çıktı hem hamileyim hem 16 aylık oğlum var zaten iki gündür bizden ayrı odada yatıyor oturuyo yemek yiyor kendinden şüphelendiği için bizede geçmiş olabilir mi esimdeki belirtiler vücut ağrısı idi başı ağrıyordu bugün doktor ilaç vermiş 15 gün kullanması için  ne yapmam gerek beni ne gibi zorluk bekliyor yemeği verdiğim tabakları makinada yıkıyorum biriktirme den mi yikamaliyim bilgi verin lütfen kalbim yerinden çıkacak gibi iyi degilim

10 Cevaplar

0 oy
(4,656 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim Allah yardımcınız olsun işte ben giderim kimse karışamaz diyenler okusun insanın başına gelm3den anlaşılmıyor rabbim kimseye yasatmasin eltim oldu kaynar süte sarımsak iyi geldiğini söyledi ve kullan at tabak bardak kullanın hamilesin riske atmayın 
(4,656 puan) tarafından
Nerden ve nasıl geleceği hiç belli olmuyor olacağı varmis kuzum rabbim şafi ismiyle sifasini versin insallah
(4,656 puan) tarafından
Derin derin nefes al temiz hava girsin eve ve her gün evi havalandir güzel düşün güzel olsun
(4,848 puan) tarafından
Oğlan her uyudugunda evi havalandiriyorum esimede dedim odanın camını aç az hava girsin içeriye diye şimdi havlu verdim elma soydum verdim oooff çıkmazda gibi hissediyorum kendimi Allah razı olsun senden duan için teşekkür ederim
(4,656 puan) tarafından
Allah'ta senden razı olsun canim sabret dua et gelip geçici inşallah
(4,848 puan) tarafından
İnşallah ya bende var mı yok mu nasıl anlayacaz  hastaneyi arayıp bilgi vereyim mi yarın gelip alırlar ki benden test . Birde yarın hastaneye gidecektim 4 lu tamam için oda iptal oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım plastik tabak kullan bence odasından mümkün olduğunca çıkmasın wc için çıkarsada maske ve eldiven kullansın bir fısfıs şişesine domestoslu su yap sürekli her yeri sil onunla canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle bizim evde sadece ben atlattım kimseye bulaşmadı şükür
(4,848 puan) tarafından
Plastik tabağı bende düşündüm ablama aldiririn artık
0 oy
tarafından
Şuan bizde aynı durumdayız eşim şüphe ediyor test sonucu yarın gelecek herşeyi ayrı şimdilik bakalım test te ne çıkacak 
(4,848 puan) tarafından
Eşim sabah verdi şimdi baktım çıkmış sende bı bak istersen e nabizdan
tarafından
9da verdik biz canım akşam
(4,848 puan) tarafından
Anladım inşallah negatif olur
0 oy
(678 puan) tarafından
Köpük tabak çatal bardak alın hiç öyle uğraşmayın birde kekik çayı iyi geliyormuş 
(4,848 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Pet tabak kaşık çatal bardak al onları karıştırma en azinda k kafana takıntı olmasın 
(4,848 puan) tarafından
Evet öyle yapmayi dusunuyorum teşekkür ederim
0 oy
(479 puan) tarafından
Pilastik tabak ve bardak kullan canım ayrıca her makşnyı çalıştırdpında çamaşır suyu koy bide eşin sörekli ılık suyla duş alsın günde 2,3 kere bide burnuna sıcak buhar yapsın canım aktralrda arı propolis satılıyor ondna al canım çok iyi o resmen insanın içini temizliyor çok geçmiş olsun Allah şifa versin 
(4,848 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgi için
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Yine çok fazla yayıldı bu korona. Insanlar evlerinde durmuyor. Insanlara korona var davetini kabul edemem deyince bi dovmedikleri kalıyor. Herkes bizde yok diyor. Allah yardım etsin.
(4,848 puan) tarafından
Eşime iş yerindeki arkadaşından geçti büyük ihtimal birlikte gecede çalışıyorlardı arkadaşının pozitif olduğunu öğrendi sonra iki gündür bizden ayrı oturdu yedi icti
tarafından
Canım işe mecbur gidecek.lafim evde kalmayıp gezmeye tozmaya gidenlere.bizimde eşimiz çalışıyor mecbur. Getirip getirmeyeceğini Allah bilir. Ama yinede bizimde dikkat etmemiz gerekiyor. Hicbir yere gitmek istemiyorum.azi inşanlara virüsten korkuyorum gelemem deyince dovmedikleri kalıyor. Bide davet bekliyorlar
(4,848 puan) tarafından
Evet çok haklısın
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben hiç geçirmedim canım bilgim yok ama Rabbim bi an önce sifanizi versin inşallah 
(4,848 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(641 puan) tarafından
Canım plastik tablet al odasına çöp poşeti ver sen ona verdiğin her yemekten sonra çöpe atsın o tabletleri çöpü dolunca atarsın el temasına geçme 
(641 puan) tarafından
Canım tabi yaparlar test istemi oluşturun bide ben kardeşimle Temaslıydık 5 inci gün yaptırdık negadiftik 8 inci gün belirti başladı bizde pozitif çıktık biraz geçte yaptırabilirsiniz 2 3 gün snra falan arıosun gelip yapıolar
(4,848 puan) tarafından
Bakalım yarın gelsinler de n diyecekler
(641 puan) tarafından
Onlar gelip yapıp giidolar eve girmiolar bina önü veya sokakta yapıolar test
(4,848 puan) tarafından
Mecbur yukarı cikacak bebek var
(641 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım aynen öyle söylersiniz çıkar
0 oy
(3,834 puan) tarafından
gecmis olsun canim inşallah çabucak atlatirsiniz. ben hiç biriktirmedim hemen makineye koydum. elinden geldiğince maskeni çıkarma camları ac havalansin. eldiven tak. bol bol c vitamini içeren besinler tüketin gerekirse doktorla görüş kendine de al hani atıyorsun eriyor ya suda onlardan. evlatlarında varmis Allah yardımcınız olsun 
(4,848 puan) tarafından
Teşekkür ederim ablama dedim gereken herşey alçak yarın flyasyon ekibide gelecekmiş ablam aramış hastaneyi

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 1,020 göst.
30 Kasım 2025 Diğer kategorisinde virane28 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (149 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 536 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 900 göst.