0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 22 aylık oldu 4 gündür beni emmiyor egg olmuş diyorum kapatıyor ama bu gece  açtı baktı egg dedim ama emecek gibi oldu ahh deyince yattı üstüne pis olmuş bu dedim kapattı daha kaç gün böyle yoklar ki:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız dua et darısı başıma ya Vallah ağlycm meme aç meme aç diye peşimde gün boyunca oruçlu halimle çok zor oluyor senin sanmıyorum artık ya
tarafından
Ben bıraktırmak istemedim kendi uzaklaştı benim göğüslerim egzama hep yumruklarımı sıkarak ağlaya ağlaya emzirirdim Rabbım halimi gördü uzaklaştırdı yarılıyordu göğsüm egzamadan
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
1 jafta sürer ama biz 1 ya sonra  gögüsle oynamaya başladık ara sıra emmeye çalışıyor yani
tarafından
Sütüm gitti zaten artık emse de yok ama göğüslerim egzama benim acısı dayanılmaz oluyor emerken
(5,328 puan) tarafından
Bende de gitti ama emerse çok acıyor ve geri geliyor süt
tarafından
İnşallah biter bu derdi yavrum bi bakış attı kıyamadım
(5,328 puan) tarafından
Hiç sorma kuzum bazen oğlum melül melül bakıyor dayanamıyorum ama artık bitti diyorum oda kapatıyor
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ya kıyamam cok tatli oluyor o halleri. benim kızımda 19 aylik olacak bi aydır falan düzene koymaya çalışıyorum çünkü aklına geldikçe emsin istiyor zaten sütüm yok iki yudum emiyor bütün gün ac geziyor bu sefer. yemesi düzelsin diye düzene koydum günde iki kere emziriyorum suan ama bitti galiba artık sütüm. sürekli emiyor emiyor bırakmıyor birsey olduğunu sanmam. ilk baslarda uyandığı gibi meme diyordu yok diyorum memeee diyor yok dedikçe uzatıyor. bide kibar kibar söylüyor memi memi diyor sarılıyor öpüyor :D ağlıyordu sonra da vermeyince :D 
tarafından
Hiçbir zaman çok düşkün olmadı yani izin vermedin göğüslerim egzama olduğu için hep ağlayarak emzirirdim çünkü
(3,834 puan) tarafından
aa canim gecmis olsun bilgim yoktu
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Hayırlı olsun mu denir bilmiyorum benim oğlan 4. Ayda bıraktığı için :D pek bilgim yok

tarafından
Benim oğlum da 8 aylıkken bıraktı kızım 22 aylığa kadar emdi egzama olmasaydı belki daha çok emerdi :D
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben boya sürdüm boyaya rağmen emdi.Bıraktırmaya çalıştığımı anlamış gibi emmeyi arttırdı.Oğlum 21aylık
tarafından
Benim egzama olduğu için korktu kabuk kabuk görünce şimdi de öyle açınca bakıyor yine yara kapatıyor :D
(7,931 puan) tarafından
Geçmiş olsun .
Bırakınca yemesi değiştimi oğlum bişey yemiyor.Memeden kesersem yer diye düşünüyorum
tarafından
Kuzum benim kızın iştahı her zaman var beni koysam beni yer :D kahvaltıda yere bir şey düşürse inip alıp yiyor :D
(7,931 puan) tarafından
Maşallah 10aylık olana kadar benim oğlumun yemesi de iyiydi .10aydan sonra yemesi gittikce azaldı.Memeye daha çok düşer oldu.İştah açıcı vitamin de yazdırdım çok etkilemedi .Az yiyor
0 oy
(601 puan) tarafından
ben keseli 3 ay oldu bakiyor bazen elliyo oynuyo ama agzina almiyo 16 aylik oldu 13 aylokken kestim eltimde bebegi var kestigim zaman dedim onun yaninda emzirme görmesin istemesin üzülmesin ogluşum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 565 göst.
18 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.