0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
35 haftaya girdim bu saat oldu ayaktayim don dön bir turlu uyuyamadm careyi buraya girmekte buldum en azindan gozlerim yorulur da uyurum belki:). Benimle ayni haftalarda olanlar ne alemdesiniz :)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Uyu uyu çok uykusuz kalacaksın derlerdi umursamazdım :D şimdi benden tavsiye uyu kız bol bol uyu zorla uyu :D

tarafından
Pek giremiyorum cnm bebiş den vakit buldukça artık :) sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah
(274 puan) tarafından
Amin canim cok sagol insallah. Kokla benim içinde bebisini :) Allah im tum cocuklarin bahtini guzel eylesin
tarafından
Amin cnm benimm koklarım tabiki ❤️
(6,075 puan) tarafından
Ne oldu akıllandı mi :D bende 4 den beri ayaktayım valla bide kabız olduk işimiz var
tarafından
Akıllandım valla :D sabah ezanından beri ruh gibi geziyorum evin içinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
ahh ahhh keske uyuyabilsemm.:))) bol bol uyu.benden sana tavsiye :)
(274 puan) tarafından
Insallah uyurum inşallah 2 gündür duzenim sifir. Saglik olsun napalim bebisler icin deger :)
0 oy
(805 puan) tarafından
Bende şu 3 gündür bir türlü uyuyamıyorum 34+3 üz yatakta dönmekten yoruldum zaten zor dönüyorum tuvalette cabası 
(274 puan) tarafından
Al benden de o kadar Allah yardimcimiz olsun
(805 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
tarafından
Kız yat uyu ben emzirmeye kalktım. Bİr saat sonra tekrar kalkcam keşke hamileyken daha çok uyusaydim :D
(274 puan) tarafından
Aaah keske uyunsa nefes alamiyorum surekli wc :)
0 oy
(177 puan) tarafından
Allaha sukur uykuda bir sıkıntim yok aksine uyanıkken oturup kalkarken yatarken hareket halinde cok sıkıntı yaşıyorum allah yardımcımız olsun az kaldi artik 35+2
(274 puan) tarafından
Amin insllah. Masallah ne guzel keyfini sur :)
(177 puan) tarafından
Darısı başına olsun inşallah
(274 puan) tarafından
Amin cok teşekkür ederim insallah :)
0 oy
tarafından

34+3 haftaligim inan bende oyleyim sabaha karsi uyuyorum smdi uyandim biseyler yiycem cok aciktim :)

(274 puan) tarafından
Bende gece gec yatinca gec kalkiyorum valla iyice duzen gitti ama takmıyorum napalim :))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 458 göst.
10 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gurbett (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 675 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,160 cevap

334,668 kullanıcı

...