0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde (2,264 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar yapıldı belki ben gormedim ama. Sosyal medyada dolaşıyor bizim ne eksiğimiz var dedim :)

Sigara icmesine izin vermem bi alissa birakamaz

Alkole izin vermem

Arkadasta kalmasina izin vermem

Dövme  gecici yaptirabilir şu kına olan

Piercing asla izin vermem 

Kiyafetine de karışırım yani erkek olsa tarzına karışırım kız  olsa da hem tarzına hem de  açıklığına karışırım etek falan giyebilir ama belli bir boyda  dekolteye falan izin vermem 

Sevgili 16 yaslarindan sonra kendininbilmesi kaydıyla olur

Saçını kızım bir yastan sonra boyayabilir oglum asla boyayamaz

Eve kiz da erkek de gec gelemez ha arada bir tiyatroya gider sinemaya gider o baska ama surekli gec gelmesini istemem

Rabbim evlatlarimizi salih evlat kılsın insallah gönlümüzdeki gibi olsun  sizler peki :)

Buyuk konusmiyorum kizlar yine de gonlumden gecenleri yazdim sadec3

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Boynuna tasma da tak tam olsun:) asla deme canım 

(2,264 puan) tarafından
Buyuk konusmak istemiyorum tabi ama gönlümden gecen bunlar:)
tarafından
Ne kadar kısıtlarsak o kadar kaçmak isticekler bu sefer inadina yapicaklar bizde ergen olduk☺
(2,264 puan) tarafından
Sorma valla ergenlik simdiden gözümu korkutuyor kızı ayrı dert erkegi ayri :))
-Reklam-
+2 oy
(2,074 puan) tarafından
Bana yalan söylemesine izin vermem bana söylediği herşeyine saygi duyarim.

Kötü bi insan olmasina izin vermem elimden ne geliyosa yapmaya çalışırım.

Hayatina kimsenin müdahale etmesine izin vermem. Kızımı elalemin diline mahkum etmem.

Yalniz kalmasina izin vermem bütün ömrüm boyunca her haliyle her şekilde arkasında dururum. 

Diğerleri her gencin isteyip.sonra kendi hatasını anlycagi seyler. Rabbim vicdanli merhametli evlat yetistirmeyi nasip etsin
(2,264 puan) tarafından
Ben gonlumden geceni yazdım yasak koyacak biri değilim sadece akımı uyguladim
(2,074 puan) tarafından
Kusura bakma ben ters bsey söylemek istemedim. Her anne baba evladının iyiliğini ister tabi ki
(2,264 puan) tarafından
Yok canim ne kusuru. Ya hep karşıma cıktı bu akim ben de bizde yapalim dedim yani herkesin bir gorusu istegi vardir sonuçta ama herkes asla deme yasaklama falan diye cevap vermiş elimde patladı ilk akımım :):) yoksa  cocugum yapar yapmaz bilemem yapmazsa da kalkip dovecek degilim :)
(2,074 puan) tarafından
Bakalim hayat bize neler gösterip neler öğreticek :) Rabbim evlatla sınamasın
(2,264 puan) tarafından
Âmin canım inşallah
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Asla asla deme 
(2,264 puan) tarafından
Dedim ya canim bu benim isteklerim  Rabbim hepimizin gonlune gore versin
0 oy
tarafından

Yazmaya üşenirim çok var :O

(2,264 puan) tarafından
Ahaha azicik yaz sende
0 oy
(53,716 puan) tarafından
valla hic büyük konusmam şimdiden ne yapmam dersem yapiyorum zaten ☺️☺️☺️
(2,264 puan) tarafından
Allah daha buyuk sozlerimizden korusun bunlar kucuk seyler :)
(53,716 puan) tarafından
iste simdi kendileri de.kucuk buyudukce dertleride büyüyor ☺️
(2,264 puan) tarafından
Oyle valla hele ergenlik deyince elim ayağıma dolanıyor şimdiden Allah o donemi kolay atlatmayi nasip etsin hepimize :)
(53,716 puan) tarafından
aminn insallah canim.bende korkuyorum valla asi olmazlar insallah
(2,264 puan) tarafından
Insallah canim:)
0 oy
tarafından
Çocuğun yapmayacağı varsada yapar. Asla deme birde 
(2,264 puan) tarafından
Ya buyuk konuşmuyorum istemem sadece tabi
0 oy
(13,437 puan) tarafından

Insallah seni dinler :D 

(2,264 puan) tarafından
Ay muhakkak çatışacaz biliyorum da bu gonlumden gecen iste. RABBİM hepimizin gonlune gore versin
0 oy
tarafından
Hiçbir şey demiyom ama kızım olursa kocaya kaçmasını istemem bi tek ama istemiyorum ya muhtemelen kaçar o yüzden yorum yapmiyim
(2,264 puan) tarafından
Ay tovbe tövbe o ne kız simdiden kosullanmissin Allah korusun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Ne biliyim ben de burada gördüm 10 kişiden 8 i kaçmış başıma gelmesini istemem o manada diyorum. Bi de eşimin arkadaşı kız kaçırdı bize getirdi ilk bulgaristandan olduğu için evrak işi varmış o an soğudum yani ne kadar zor bir durum kızın ailesi de mükemmel insanlar kız ünv kazanmış onu bitir evlenin demişler ama kaçtı şimdi ailesinin yanında baya etkilendim söyleyince ailesi çok üzülmüş öyle demişti
(2,264 puan) tarafından
Cok zor bir durum ya Allah kızlarımızı korusun benim kızım yok simdilik ama :)
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Hicbirsey için erken konuşmak iyi değildir muhakkak istemediği insanın başına gelir çünkü. İyi insan olmaları için elimden geleni yapıyorum ve yapacağım rabbim evlatlarimla sinamasin 
(2,264 puan) tarafından
Amin canim. Oyle tabi maksat muhabbet sadece
0 oy
tarafından
Ben ona doğruyu yanlışı anlatırım gerisi ona kalmış karar onun tabiki kötü alışkanlık kazanmaması için elimden geleni yaparım ama asla öyle olmaz böyle olmaz diyemem yasaklar delinmek için vardır bi çocuğa yasak koymak bak bunu benden gizli yapabilirsin demek bence. Yasaklarla büyütmeyi düşünmüyorum oğlumu. Benim yasak listem kendime var sakın oğluna yasak koyma, onunla arkadaş ol, her zaman onu dinle, hata yaptığında da yanında ol başarı elde ettiğinde de. Rabbim hep iyı insanlarla karşılaştırsın bebeklerimizi 
(2,264 puan) tarafından
Amin canim. Gonlumden gecenleri yazdım sadece akım vardigi onu uyguladim asla kuralcı degilim zaten kiz kardesim var simdi onu ben yetistiriyorum annem babam ayri arkadas gibiyim
tarafından
En güzeli öyle olmak ben hep yasaklarla büyüdüm ve net söylüyorum benden iyi yalan söyleyeni yoktu bekarken. Görmüştüm akımı da onlrda dediklerinin yarısını yapamican kesin :)
(2,264 puan) tarafından
Cok sukur ben kisitlanmadim 3 abim olmasına rağmen:) umarim ben de oyle uygularim bakalim hayat ne gisterecek
tarafından
Umarım canım hayırlısı olsun :)
0 oy
(30,042 puan) tarafından

Hele bı büyüsünlerde 

(2,264 puan) tarafından
Akım vardı ilk kez yapayım dedim patladı:):)
0 oy
(3,141 puan) tarafından

14 yaşında kız annesiyim canım sana tavsiye şimdiden büyük konuşma:)

Sosyal medya kullanmasıni istemiyorum, arkadaşta kalamaz kesin ve net,başka şeylere de birlikte konuşurak karar veriyoruz 

(2,264 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim en cok gozumu korkutan ergenlik dönemi. Ya bu sadece akımdı ben de gönlümden geceni yazdım asla yasakçı biri değilim fe herkes oyle dusunmus
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hepimiz isteriz ama illaki başka çocuklardan görüp ozenirler sigara alkole bende karşıyım tabi önce kendimiz icmeyecegiz ki onlarda icmesinler eşim içiyor mesela ondan görüp içmek isteyebilirler çocuklarım da bilemem ama bu eşcinsellik su bu onlara ozeniyorsa kıyafetine karışırim ama cinsiyetinin farkindaysa giyimine de çok sansür koymam diye düşünüyorum saçını uzatabilir oğlum önemli değil boya da abartı olmayacak şekilde olabilir kızım saçını kısa kullanmak isteyebilir sorun değil boyatabilir sevgili konusuna gelecek olursak işin içinden çıkamayız :-):-):-):,-) Allah'ım hayrli evlat yetiştirmeyi nasip etsin herkese 
(2,264 puan) tarafından
Amin canım. RAbbim iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Büyük konusuyorsun  belirli bi yasa gelince zaten cevresi  gibi olur sen ona bole dedikce  onun hepden  yapasi  gelir :D

(2,264 puan) tarafından
'ya herkes buyuk konusma demis de canim bu bir akımdı gordum ben de yapmak istedim bunlar da  gönlümden gecenler çocuğum bunları yaparsa kurekle vurmam yani :)
0 oy
(3,834 puan) tarafından

ben bunlara kendi yaptiklarimi yazsam kizana karisamam bile :D akli başında düzgün bi insan olsun da dövmeyi piercingmis yapsin yani isterse. piercingim vardi sigara kullandim alkol kullandim azıcıkta olsa. giyim cok göreceli bi kavram bence. saçlarına kıyamam ama nasil isterse yapmaya çalışırım. sevgili ve eve gelme saati bence kızda da erkekte önemli bi konuları nasil asarim bilmiyorum. 

(2,264 puan) tarafından
Kendini bilmesi cok onemli dedigin gibi. Ben de yaptim o yuzden çocuğum yapsin istemiyorum :):)
(3,834 puan) tarafından
bende oyle düşünüyorum canim ama illa tecrübe ederler bizim gibi. keşke ailelerini dinleseler hic kotu birsey yasamasalar evlatlarimiz :l
(2,264 puan) tarafından
Inşallah öyle olur canim Rabbim hepimizin evladını korusun
0 oy
tarafından

Ben asla ....... memleketinden biriyle evlenmem dedim evlendim

Ben asla .......... mesleginden biriyle evlenmem dedim evlendim
Ben asla ......... şu universitede okumam dedim okudum
Ben artik asla asla demem ki zaten cocuk benden izin alacak degil ben guzel ornek olmaya calisacagim o kendi yolunu kendi çizecek
(2,264 puan) tarafından
Hayırlısı olsun haklarinda her sey

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 2,649 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,208 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,118 göst.
0 oy